Header Ads


Εκτός προπόνησης οι Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Κριστιτσιτς και Τσιντώτας!

Εκτός προπόνησης οι Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Κριστιτσιτς και Τσιντώτας!


Με αρκετά προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη (28/01). Ενοχλήσεις αντιμετωπίζουν Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Κριστιτσιτς και Τσιντώτας.
Οι «κιτρινόμαυροι» συγκεντρώθηκαν στα Σπάτα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακή (31/01, 15:00) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα στη σημερινή (28/01) προπόνηση καθώς είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να μην προπονείται λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό.

Εκτός όμως του Ουκρανού στόπερ από ενοχλήσεις ταλαιπωρούνται και οι Πέτρος Μάνταλος (αριστερή γαστροκνημία), Νέναντ Κρίστιτσιτς (αριστερό γόνατο) και Παναγιώτης Τσιντώτας (δεξιό προσαγωγό). Η κατάσταση όλων θα επανεκτιμηθεί.

Από την άλλη ο Μάριο Μιτάι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το πρωί της Παρασκευής (11:00).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.