Header Ads


Γαλανόπουλος: «Το λάθος μας ήταν ότι μετά τα γκολ οπισθοχωρήσαμε»

Γαλανόπουλος: «Το λάθος μας ήταν ότι μετά τα γκολ οπισθοχωρήσαμε»


Ο μέσος της Ένωσης τόνισε ότι οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τη νίκη από την Τούμπα αν δεν έμεναν πίσω μετά τα δύο γκολ που σημείωσαν.



Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Γαλανόουλος:

Για το ματς;

«Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι. Βάλαμε πρώτοι γκολ και μετά οπισθοχωρήσαμε. Αυτό ήταν το λάθος μας. Το ίδιο κάναμε και στην επανάληψη. Βάλαμε γκολ και πήγαμε πίσω. Αυτό ήταν λάθος μας. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Πρέπει να το λύσουμε μεταξύ μας, με τα παιχνίδια και με την ψυχολογία που σιγά – σιγά επανέρχεται. Πρέπει να το λύσουμε γιατί χάσαμε βαθμούς τώρα».

Για τις στημένες φάσεις;

«Είναι εμφανώς ότι θέλουμε δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δίναμε δώρα στον αντίπαλο. Το πληρώσαμε και… ηρεμήσαμε».

Για τη θέση του στο γήπεδο;

«Τιμή μου και ευχαριστώ τον προπονητή για τα καλά του λόγια. Είναι υποχρέωση κάθε παίκτη να δίνει το 100%. Δεν έκανα κάτι παραπάνω. Αυτό ξέρω, αυτό έδωσα. Ούτε εξτρέμ είμαι, ούτε μπορώ να κάνω τις ενέργειες του Γκαρσία. Μπαίνω σε αυτή τη θέση σε ματς ειδικών συνθηκών».

Για το γκολ του;

«Νομίζω είναι το πρώτο μου γκολ σε ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το ήθελα. Είμαι χαρούμενος συνεχίζουμε. Με τον Μανόλο και μετά τον τραυματισμό μου εχω γυρίσει πιο ώριμος πιστεύω».

Για το παιχνίδι του άξονα;

«Θέλαμε να κάνουμε μία υπεράριθμία στον άξονα. Αφήναμε χώρο στον Γκαρσία που το εκμεταλλεύτηκε».

Για τον Γκαρσία;

«Έλειπε τόσα χρόνια από την ΑΕΚ ένα τέτοιο εξτρέμ. Δημιουργεί φάσεις μόνος του. Είναι απαραίτητος τέτοιος παίκτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.