Header Ads


Το νέο εξοργιστικό μέτρο της κυβέρνησης!

Το νέο εξοργιστικό μέτρο της κυβέρνησης!


Έχει προκαλέσει ήδη θύελλα αντιδράσεων - Θα το πάρει πίσω ο Μητσοτάκης;
Ο κορωνοϊός συνεχίζει να «σφυροκοπεί» τη μία χώρα μετά την άλλη, καθώς παρά την παρουσία, πια, των εμβολίων και το γεγονός πως έχουν αρχίσει και επίσημα οι εμβολιασμοί, η πανδημία δεν έχει υποχωρήσει..



Ο κορωνοϊός συνεχίζει να «σφυροκοπεί» τη μία χώρα μετά την άλλη, καθώς παρά την παρουσία, πια, των εμβολίων και το γεγονός πως έχουν αρχίσει και επίσημα οι εμβολιασμοί, η πανδημία δεν έχει υποχωρήσει και θέλει το χρόνο της για να… σβήσει.

Ωστόσο, δειλά-δειλά, άπασες οι κυβερνήσεις χαλαρώνουν τα μέτρα, δίνοντας το πράσινο φως για επαναλειτουργία αρκετών δραστηριοτήτων που θα μπορούσαν να τονώσουν σημαντικά την πληγείσα οικονομία. Ήδη στην Ελλάδα άνοιξαν εκ νέου τα καταστήματα, τα παιδιά του δημοτικού επέστρεψαν στις τάξεις τους, ενώ συζητείται και η πιθανότητα να γίνει το ίδιο και γι’ αυτά του γuμνασίου και του λυκείου.

Βέβαια, υπήρξε μια απόφαση της κυβέρνησης που προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις- κυρίως στα social media. Σε τι αναφερόμαστε; Στο άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων.

Φυσικά, η απόφαση αυτή καθαυτή δεν ξένισε τον κόσμο. Προφανώς και το ν’ ανοίγουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις είναι ευχής έργων, μιας κι έτσι δουλεύουν περισσότεροι εργαζόμενοι και τονώνεται η χειμαζόμενη οικονομία της χώρας.

Εκείνο που προκάλεσε πλείστες αντιδράσεις και σχολιάστηκε αρνητικά ήταν το γεγονός πως μπορείς να κινηθείς εκτός νομού αν επιδείξεις κράτηση σε χιονοδρομικό κέντρο! Πολλοί ήταν αυτοί που διαφώνησαν, μιας και, για παράδειγμα, υπάρχουν αρκετοί που έχουν καιρό να δουν τους δικούς τους ανθρώπους μιας και απαγορευόντουσαν οι μετακινήσεις εκτός νομών, ενώ τώρα λόγω χιονοδρομικών κέντρων μπορείς να κινείσαι ελεύθερα από τον έναν νομό στον άλλο. Μια «διφορούμενη» απόφαση, λοιπόν, που προκάλεσε… θύελλα αντιδράσεων.

Η δήλωση Μητσοτάκη

«Επόμενη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων και οι άλλες δραστηριότητες μπορούν να περιμένουν» ήταν η φράση που είπε χαρακτηριστικά, βάζοντας φρένο ουσιαστικά σε οποιοδήποτε άλλοι άνοιγμα.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής, σημαντικό κομμάτι των λοιμωξιολόγων αναφέρει πως δεν πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία την Δευτέρα, προκειμένου να πάρει μεγαλύτερη ανάσα το σύστημα υγεία από την πίεση που είχε δεχθεί το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.