Header Ads


ΑΕΚ σε Σωκράτη: «Ηγέτης στην "Αγιά Σοφιά"»

ΑΕΚ σε Σωκράτη: «Ηγέτης στην "Αγιά Σοφιά"»


Η ΑΕΚ μίλησε μαζί του και του ξεκαθάρισε ότι αν επιλέξει την Ένωση, θα μπει «Ηγέτης στην "Αγιά Σοφιά" και θα είναι για πάντα στην ΑΕΚ».
Η ΑΕΚ ψάχνει έναν ηγέτη για την άμυνά της και η περίπτωση του -φευγάτου από την Άρσεναλ- Sokratis, ενός παίκτη που ανδρώθηκε στην ΑΕΚ πριν κάνει το βήμα για το εξωτερικό, φαντάζει ως η πλέον ιδανική, παρότι εξαιρετικά δύσκολη. 



Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου πάντως, στελέχη της Ένωσης είχαν επαφή το τελευταίο διάστημα με τον 32χρονο στόπερ, με την προοπτική να γίνει ο leader της ομάδας στην "Αγιά Σοφιά", συνεχίζοντας μάλιστα και από άλλο πόστο στον σύλλογο όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του. 

Βεβαίως για να μπορέσει να προχωρήσει το "φλερτ" με τον Παπασταθόπουλο, θα πρέπει αφενός η ΑΕΚ να καταθέσει μία πολύ υψηλή οικονομικά πρόταση κι αφετέρου να ρίξει σημαντικά το κασέ του ο παίκτης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το νέο γήπεδο θέλει ένα στόπερ υψηλού επιπέδου. Και ο Παπασταθόπουλος είναι μια σπουδαία περίπτωση, για την οποία αξίζει η ΑΕΚ να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να δώσει συμβόλαιο πάνω από 1 εκατ.ευρώ. Ο Κονέ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του, όσο και αν από την Ενωση κρατάνε χαμηλά την μπάλα. Μάλιστα, το διάστημα που ήταν στην Ελλάδα ο Ελληνας αμυντικός για τις γιορτές μίλησε με «κιτρινόμαυρα» στελέχη.

Ο Ελληνας αμυντικός πάντως στην πρώτη επαφή με την ΑΕΚ έχει σχηματίσει καλή άποψη για το… πακέτο που του προσφέρει η ομάδα. Δηλαδή, να μπει ως ένας εκ των αρχηγών στην «Αγιά Σοφιά» και να αξιοποιηθεί στο κλαμπ και μετά το τέλος της καριέρας του.

Ασφυκτικό το πρέσινγκ του Ολυμπιακού στον παίκτη, που σκέφτεται και την προοπτική της Ιταλίας, έχοντας καλές προτάσεις από Λάτσιο και Τζένοα!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο Σωκράτης είχε δηλώσει πως: "Αν επιστρέψω στην Ελλάδα, θα πάω πρώτα να μιλήσω με την ΑΕΚ, θα πάω εγώ να τη βρω κι όχι αυτή εμένα"! 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.