Header Ads


Γιακουμάκης: «Τα 20 γκολ είναι κάτι όμορφο και προσπαθώ να το απολαμβάνω»

Γιακουμάκης: «Τα 20 γκολ είναι κάτι όμορφο και προσπαθώ να το απολαμβάνω»


O Γιώργος Γιακουμάκης για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε προσγειωμένος στην κάμερα του ESPN παρά το γεγονός πως με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε κόντρα στη Φίτεσε έφτασε τα 20 στην Eredivisie.
Ο Ηρακλειώτης φορ δείχνει ασταμάτητος και αποτελεί μόνιμο θέμα συζήτησης στην Ολλανδία με τα ρεκόρ που φροντίζει να καταρρίπτει του στη Φένλο.

Κόντρα στη Φίτεσε σκόραρε για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν τέσσερα γκολ. Παράλληλα φιγουράρει στην τρίτη θέση των κορυφαίων σκόρερ της Ευρώπης πίσω μόνο από τον Λεβαντόφσκι και τον Ονουάτσου.

«Ήταν μια απίστευτη νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Eredivisie. Είμαι χαρούμενος γιατί πέτυχα τέσσερα γκολ τα οποία ήταν σημαντικά για την ομάδα. Το να πετυχαίνεις 20 γκολ είναι κάτι όμορφο και προσπαθώ να το απολαύσω», τόνισε ο Γιώργος Γιακουμάκης σημειώνοντας πως ξεχωρίζει το δεύτερο γκολ. «Νομίζω πως ήταν καλύτερο το δεύτερο γκολ λόγω του βαθμού δυσκολίας. Το τρίτο γκολ μπορεί να ήταν θεαματικό, αλλά είχα πρόθεση να κάνω σέντρα».

Για το γεγονός πως τα τρία από τα τέσσερα τέρματα επιτεύχθηκαν με κεφαλιά σχολίασε: «Βελτιώνομαι συνεχώς σε αυτό. Προπονούμαι πολύ με τον προπονητή τερματοφυλάκων Φρανκ Ντεμούτζ και πλέον απολαμβάνουμε τους καρπούς της δουλειάς».

Ο Γιακουμάκης ρωτήθηκε και την δημοσιότητα που έχει λάβει στην Ελλάδα μετά τα γκολ που πετυχαίνει.

  «Κάποιες φορές στην Ελλάδα αντιδρούν για ορισμένα θέματα είτε πρόκειται για θετικά ή αρνητικά πράγματα. Πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος και να συνεχίσω να δουλεύω».

Δείτε τις δηλώσεις του πρώτου σκόρερ της Eredivisie:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.