Header Ads


ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-1

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-1


Οι Αρκάδες πέρασαν από το Γεντί Κουλέ και μόνο αν αυτοκτονήσουν θα μείνουν εκτός πλέι οφ, με τους Κρητικούς να αποχαιρετούν την 6άδα.
Ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε γκολ με τον Τζίμα στην πρώτη του ευκαιρία, ο ΟΦΗ δεν είχε απάντηση και το τρίποντο στέλνει τους Αρκάδες στα πλέι οφ της Super League 1.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, οι τρεις εξ αυτών με 1-0 και πλέον, μόνο αν γίνουν… πράματα και θάματα μέχρι το φινάλε θα μείνει εκτός 6άδας.

Αντίστοιχη ανατροπή θα πρέπει να γίνει για να μπουν οι Κρητικοί στα πλέι οφ, μετρώντας τρεις σερί ήττες και μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά. Θα μπορούσαν πάντως, να πάρουν τον βαθμό, αλλά πότε ο Τσιφτσής και ποτέ οι κακές τελικές του στέρησαν τον βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο 10λεπτο, με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας.

Στάικος και Νέιρα απείλησαν από μακριά, αλλά οι Αρκάδες ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους ευκαιρία.

Ο Σίτο έδωσε από αριστερά στον Φερνάντεθ, αυτός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Βάτερμαν έδιωξε άσχημα, ο Τζίμας πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά με προβολή.


Σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα, πίεσαν και είχαν κλασικές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα.

Κεφαλιές των Σαρδινέρο και Στάρτζεον πέρασαν εκτός εστίας, στο 24′ το πλασέ του Μεγιάδο έγλυψε το αριστερό δοκάρι του Τσιφτσή.

Αποκορύφωμα όλων το οριζόντιο δοκάρι του Στάικου σε μακρινό δυνατό σουτ. Ο Τσιφτσής μπλόκαρε την κεφαλιά του Νέιρα στο 42′ και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργεντίνου στο 45′.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Βάτερμαν μπλόκαρε την προσπάθεια του Κρεσπί, ο Τσιφτσής αυτή του Νέιρα.

Στο 62′ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καπίγια στον Νέιρα, αλλά μέσω VAR δεν καταλογίστηκε, καθώς υπήρξε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Βάτερμαν έκανε σωτήρια επέμβαση στο 71′ σε σουτ του Κρεσπί από πλάγια. Με τον Τσιφτσή, πέντε λεπτά μετά, να λέει «όχι» στον Τσιλιανίδη από θέση τετ-α-τετ.

Στο 86′ Ο Τσιφτσής δεν μπλόκαρε σταθερά μετά τη σέντρα του Σολίς από αριστερά και ο Τσιλιανίδης που πήρε το ριμπάουντ από κοντά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Η κάρτα του αγώνα
MVP: Ο Αντώνης Τσιφτσής έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, λόγω τραυματισμού του βασικού Παπαδόπουλου, και πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις. Σταθερός, εκτός από μία φάση, βοήθησε τα μέγιστα για να έρθει η νίκη.

UP: Σουάρεθ και Καστάνιος κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες, απέφυγαν τα λάθη και συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις.

DOWN: Ο ΟΦΗ έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Σαρδινέρο και Στάρτζεον έχουν σιγήσει και ο Σίμος βλέπει πως το εύκολο γκολ δεν έρχεται, αν και η ομάδα του δημιουργεί φάσεις.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας). Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ήταν κοντά στις φάσεις και απέφυγε τα λάθη. Σωστά έδειξε το σημείο του πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ, αλλά το VAR το πήρε πίσω, λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

ΓΚΟΛ: 15′ Τζίμας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 18′ Βούρος, 46′ Μεγιάδο, 53′ Γκαρσία, 72′ Νέιρα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές (82′ Σολίς), Κοροβέσης (82′ Γρίβας), Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο (75′ Ντε Γκουζμάν), Στάικος (53′ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Ρουμπέν, Καστάνο, Σουάρεθ, Τασουλής (84′ Άλβαρες), Μουνάφο (57′ Καπίγια), Μπελόκ, Τζίμας (57′ Ριέρα), Τιλίκα (46′ Κρέσπι), Σίτο (77′ Χριστόπουλος), Φερνάντεθ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.