Header Ads


The Bachelor: Η φωτογραφία που «πρόδωσε» τον χωρισμό Βασιλάκου – Νικολέττας

The Bachelor: Η φωτογραφία που «πρόδωσε» τον χωρισμό Βασιλάκου – Νικολέττας


Μπορεί το μεσημέρι του Σαββάτου ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η νικήτρια του «The Bachelor», Νικολέττα Τσομπανίδου, να πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση ως ζευγάρι, σύμφωνα με όσα ακούγονται εδώ και εβδομάδες, όμως, οι δυο τους έχουν ήδη χωρίσει.
Παρόλα αυτά, λόγω συμβολαίου είναι υποχρεωμένοι να κάνουν συγκεκριμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις στον ALPHA μετά το ριάλιτι, με τους δυο τους να υποστηρίζουν πως είναι μαζί και πολύ αγαπημένοι.



Για κακή τους τύχη, ωστόσο, κυκλοφόρησε η φωτογραφία που τους θέλει χώρια και μάλιστα μέσω ανάρτησης πρώην διαγωνιζόμενης του ριάλιτι.

Ο λόγος για την 20χρονη Αντζελίνα η οποία εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους με μία… μπηχτή, την οποία απήλαυσαν και άλλες πρώην παίκτριες που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της. 



Μεταξύ αυτών και η Μαρίνα Λικμέτα, η οποία φημολογείται πως έγινε ζευγάρι με τον Παναγιώτη μετά τον χωρισμό του από τη Νικόλ.

Συγκεκριμένα, η Αντζελίνα ανήρτησε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα του «The Bachelor» στα οποία φορά νυφικό, γράφοντας χαρακτηριστικά «Εγώ τουλάχιστον νυφικό έβαλα…», υπονοώντας πως η νικήτρια δεν πρόκειται να βάλει.


Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Παναγιώτη Βασιλάκου


Τσάμπα φαίνεται πως πήγε η νίκη της Νικολέτας Τσομπανίδου στο «The Bachelor», μιας και ο Παναγιώτης Βασιλάκος χώρισε μαζί της λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι του ALPHA.

Oι φήμες περί νέας του σχέσης έδωσαν και πήραν, με τους χρήστες του διαδικτύου να επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη ακουγόταν: Πως ο Παναγιώτης βρήκε τελικά τον έρωτα στο πρόσωπα άλλης παίκτριας του «The Bachelor» που αποχώρησε οικειοθελώς.



Ο λίγος για τη 18χρονη Μαρίνα Λικμέτα, η οποία φέρεται να είναι τελικά η σύντροφος του «εργένη», με τους χρήστες του Twitter… να παίζουν τα ρέστα τους.

Για να δούμε, θα επιβεβαιωθεί πως η νέα σύντροφός του δεν είναι άλλη από τη Μαρίνα;


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.