Header Ads


The Bachelor: Βέβαιος ο χωρισμός, προδόθηκαν ξανά Παναγιώτης και Νικόλ! (pics)

The Bachelor: Βέβαιος ο χωρισμός, προδόθηκαν ξανά Παναγιώτης και Νικόλ! (pics)


The Bachelor: Από κοινό ξενοδοχείο βγήκε το βίντεο Παναγιώτη και Νικολέττας. Δεν σώνεται το πράγμα.
Δεν φτάνει που ο κόσμος έβλεπε το Bachelor μανιωδώς, έχει πρεμούρα και τι συνέβη μετά το τέλος του. Βέβαια, αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης για μια άλλη φορά.



Όχι της παρούσης. Σημασία έχει πως από εδώ διαβάσατε πρώτα για τον χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικόλ. Από εδώ θα διαβάζεται και τη συνέχεια του.

Εδώ και καιρό ο πρωταγωνιστής του Bachelor συζεί με την αγαπημένη του, με την οποία σκοπεύουν να το πάνε και πιο σοβαρά. Φυσικά αυτή δεν είναι η Νικολέττα. Το λέμε και θα το λέμε ξανά και ξανά. Προκαλούν και οι ίδιοι, λέγοντας πως πρέπει ο κόσμος να μην ακούει όσα γράφονται. Επί της ουσίας όμως απλά επιβεβαιώνουν τον χωρισμό τους.

Διότι ότι και να λένε οι δυο τους, πέρα από την πληροφόρησή μας, έρχονται κι ένα σωρό πράγματα που το επιβεβαιώνουν. Πρώτα η ανάρτηση της Αντζελίνας με την μπηχτή. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η Βίβιαν να κάνει κάτι ανάλογο. Και μάλιστα με back-to-back ανάρτηση. Τι έλεγε στη δεύτερη; Πως το βιντεάκι που έφτιαξαν για να μας πουν πως όλα είναι καλά, προέρχεται από ξενοδοχείο που ήταν όλοι μαζί.


Το ένα σημάδι μετά το άλλο λοιπόν. Ας μην το κουράζουμε άλλο. Ένα καλοστημένο (λέμε τώρα) «παραμυθάκι» ήταν όλο αυτό που είδαμε από την τηλεόραση του Alpha. Τα παιδιά έχουν πάει παρακάτω. Για την ακρίβεια ποτέ δεν ήταν μαζί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.