Header Ads


«Τελειώνει» από την ΑΕΚ ο Παουλίνιο!

«Τελειώνει» από την ΑΕΚ ο Παουλίνιο!


Με εντολή Μελισσανίδη - Ο πρώτος που τελειώνει από την ΑΕΚ και...έρχονται κι άλλοι!
Από το βράδυ της Δευτέρας υπάρχει διοικητική απόφαση για να επιδιωχθεί συμφωνία για άμεση λύση του συμβολαίου του Πορτογάλου μπακ.


Όπως αναφέρει το sdna.gr, πριν καν κλείσει οριστικά η συμφωνία για τον Μανόλο Χιμένεθ, στην ΑΕΚ πάρθηκε η απόφαση να δρομολογηθούν διαδικασίες για την λύση του συμβολαίου του Παουλίνιο.

Την απόφαση πήρε προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Βόλο και την ανακοίνωσε στους ανθρώπους της ομάδας, για …τα περαιτέρω.

Προφανώς και οι εντυπώσεις του Δ. Μελισσανίδη ταυτίζονται με αυτές που έχει ο περισσότερος κόσμος για την αγωνιστική παρουσία του Πορτογάλου μπακ. Ωστόσο η εικόνα με τον Βόλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής όπως φαίνεται και η απόφαση ήταν άμεση.

Έχει σημασία αυτό, γιατί το συμβόλαιο του Παουλίνιο λήγει το καλοκαίρι κι έτσι κι αλλιώς ήταν δεδομένο πως δεν θα ανανεωθεί. Όμως στην ΑΕΚ πλέον δεν επιθυμούν την παρουσία του από τώρα και από δω και πέρα θα αναζητηθεί ο τρόπος για συμφωνία λύσης του συμβολαίου. 

Προφανώς στην Ένωση θέλησαν να αξιοποιηθεί και το διάστημα που βρίσκεται ο παίκτης στην Πορτογαλία για τις Γιορτές, για να του δώσουν την ευκαιρία να αναζητήσει άμεσα κάποια επιλογή στην χώρα του, η οποία σίγουρα θα διευκόλυνε τις εξελίξεις.

Επειδή η απόφαση πάρθηκε πριν κλείσει η συμφωνία για τον νέο προπονητή, εννοείται πως δεν αφορά κανενός είδους εισήγηση από τον Χιμένεθ. Όμως το αγωνιστικό προφίλ του Παουλίνιο, έτσι κι αλλιώς είναι δεδομένο πως ταιριάζει με τίποτα στην φιλοσοφία του Ισπανού τεχνικού. Οπότε θα ήταν μεγάλη έκπληξη να είχε διαφορετική άποψη ο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.