Header Ads


Η Ιωάννα Τούνη «μπαίνει» στο Survivor!

Η Ιωάννα Τούνη «μπαίνει» στο Survivor!


Eίναι οριστικό: Η Ιωάννα Τούνη πάει Άγιο Δομίνικο!
Η σέξι Instagrammer συμφώνησε και θα είναι στο επόμενο Survivor! Μπαίνει στο αεροπλάνο για Survivor η Ιωάννα Τούνη!


Το όνομα της ακουγόταν εδώ και καμιά εβδομάδα. Ρωτήσαμε, το διασταυρώσαμε και πλέον είμαστε σε θέση να σας το πούμε με βεβαιότητα. Η Ιώαννα Τούνη θα είναι στο επόμενο Survivor. Οριστικά και αμετάκλητα. Οι συζητήσεις έγιναν πιο έντονες το τελευταίο διάστημα και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Ιώαννα Τούνη θα συνεργαστεί με την παραγωγή της Ατζούν media. Ο λόγος φυσικά για το πρώτο My Style Rocks. Από εκεί έγινε γνωστή άλλωστε. Ο δίαυλος επικοινωνίας ήταν ανοικτός και ο Τούρκος παραγωγός δεν δυσκολεύτηκε να πείσει την γνωστή Instagrammer από το να πει το «ναι». Θα είναι λοιπόν δεδομένα μία από αυτές τις παίκτριες που θα μπουν στο ιδιωτικό τζετ του Ατζούν για να μεταβούν στον Άγιο Δομίνικο.

Ασφαλώς και η Ιώαννα Τούνη θα είναι μία από τους παίκτες που θα πάρουν θέση ανάμεσα στους διάσημους του ριάλιτι επιβίωσης. Θα μας λείψουν όσο να ναι (λέμε τώρα) οι αναρτήσεις της στο Instagram, αλλά θα μας χαρίσει μεγάλες στιγμές στο Survivor 4. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ευκαιρία της θα είναι άλλωστε να δείξει κι ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που βγαίνει προς τα έξω από τα social media από τη μεριά της. Στα αγωνίσματα, στην καθημερινότητα και γενικότερα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.