Header Ads


Στα ραντάρ της Φιορεντίνα ο Σβάρνας!

Στα ραντάρ της Φιορεντίνα ο Σβάρνας!


Ενδιαφέρον από Φιορεντίνα για τον Στράτο Σβάρνα - Πότε έστρεψαν για πρώτη φορά τις κεραίες τους προς τον 23χρονο στόπερ οι άνθρωποι των «βιόλα»!
Τα «κακώς κείμενα» στην αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, έχουν ως συνέπεια να δημιουργούν αρνητικές κριτικές για τους ποδοσφαιριστές που καλύπτουν τους χώρους στα μετόπισθεν των «κιτρινόμαυρων».



Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ρίχνει και την…μετοχή όλων των αμυντικών της Ένωσης στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και τις ξένες αγορές.

Ο Στράτος Σβάρνας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που η αλήθεια είναι πως μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο της κριτικής των ΜΜΕ, ελέω της κακής εικόνας της ΑΕΚ στην οπισθοφυλακή και της ευκολίας με την οποία μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα της με τον ίδιο να φέρει το δικό του μερίδιο ευθύνης.

Ωστόσο εκτός συνόρων υπάρχουν κλαμπ που ακόμα και στα άσχημα (αμυντικά) φεγγάρια της Ένωσης και του Σβάρνα, εξακολουθούν να διατηρούν τις κεραίες τους στραμμένες προς τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Παρεμπιπτόντως μάλιστα, κάποιες ομάδες ξεκίνησαν το scouting report για λογαριασμό του από την περίοδο που αγωνιζόταν ως με την ομάδα της Ξάνθης και φροντίζουν να το ανανεώνουν κι έπειτα από την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ και τις συμμετοχές του με την Εθνική ομάδα.    

Μία εξ αυτών είναι η Φιορεντίνα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι «βιόλα» ετοιμάζονται να καταθέσουν άμεσα πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του Σβάρνα.



Καλό πάντως είναι να΄χουμε πάντα υπόψιν μας πως λόγω της επιτυχημένης διαδρομής των Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλου στα ιταλικά γήπεδα, η ελληνική σχολή των στόπερ έχει «χτίσει» καλό όνομα στη γειτονική χώρα, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Για την ιστορία πάντως, ο σύλλογος που έφτασε το περασμένο καλοκαίρι (και πριν από την ανανέωση του συμβολαίου του Σβάρνα με την ΑΕΚ) να διερευνήσει τα «θέλω» της Ένωσης για την πώληση του και έκανε πίσω όταν πληροφορήθηκε την τιμή στο…καρτελάκι του ποδοσφαιριστή, δεν ήταν by Italy, αλλά από άλλη ευρωπαϊκή χώρα πιο βόρεια στο χάρτη της Γηραιάς Ηπείρου.

Κι η ίδια ομάδα συν τω χρόνω, δεν ξέχασε τον Έλληνα αμυντικό.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.