Header Ads


Προς την έξοδο και ο Ολιβέιρα!

Προς την έξοδο και ο Ολιβέιρα!


Στον αέρα ο Νέλσον Ολιβέιρα - Άμεσα συνάντηση της διοίκησης με τον Πορτογάλο επιθετικό με το διαζύγιο να είναι το πιο πιθανό σενάριο!
Επειτα από πολλή υπομονή ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον Πορτογάλο επιθετικό Νέλσον Ολιβέιρα.



Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday»
 
Η πενιχρή παρουσία του στην επιθετική γραμμή της ομάδας, ασχέτως με ότι στα τελευταία ματς βρήκε κάποια εύκολα γκολ, πολύ περισσότερο όμως η αλαζονική αγωνιστική συμπεριφορά του και η ξεκάθαρη επιθυμία του να παίζει για το πώς θα σκοράρει εκείνος και όχι για το πώς θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, οδηγούν τη σχέση του με την ΑΕΚ σε ρήξη.

Είναι πλέον υπό συζήτηση όχι μόνο το αν θα αποσυρθεί η πρόταση επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών που του είχε γίνει πριν από περίπου ένα μήνα, δίχως ο Ολιβέιρα να απαντήσει, αλλά ακόμα και η λήξη της συνεργασίας εντός του Ιανουαρίου, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει προκαλέσει εκνευρισμό στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια αλλά και εντός των κιτρινόμαυρων αποδυτηρίων καθώς δεν είναι αλτρουιστής στο παιχνίδι του και γενικότερα δεν σκέφτεται καθαρά την ώρα που παίζει ώστε να συμβάλλει για το καλό της ομάδας και όχι για να φανεί ο ίδιος περισσότερο.

Αμεσα συζήτηση με τον Ολιβέιρα για το μέλλον του

Για τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη, κάποια πράγματα στην ΑΕΚ πρέπει να αλλάξουν γρήγορα και ακαριαία, δίχως άλλες περιστροφές και ατέρμονες συζητήσεις για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γίνει. Άμεσα θα υπάρξει συζήτηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή κι εκεί θα φανεί αν θέλει κι εκείνος να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να υπάρξει διαζύγιο εντός του Γενάρη ή εάν μέσα από μία ειλικρινή και άμεση κουβέντα προκύπτει πρόσφορο έδαφος για την παραμονή του με πολύ πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει τώρα, δηλαδή 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Πριν από μερικές εβδομάδες η ΑΕΚ θα ήταν χαρούμενη αν μπορούσε να κρατήσει τον Ολιβέιρα με ένα συμβόλαιο σαν και αυτό του Καρίμ Ανσαριφάρντ (κάπου στις 500.000 ευρώ ετησίως), πλέον όμως υπάρχει δισταγμός ακόμα και γι αυτό.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.