Header Ads


ΑΕΚ: «Το μέλλον είναι μπροστά σου Μάριε» (pic)

ΑΕΚ: «Το μέλλον είναι μπροστά σου Μάριε» (pic)


Ο Μάριο Μιτάι έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ΑΕΚ που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ένωση να «καμαρώνει» για τον προϊόν των ακαδημιών της.


Ένα ιστορικό ρεκόρ έγραψε χθες το βράδυ ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάριο Μιτάι, καθώς με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τη Λέστερ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ένωσης που δίνει το «παρών» σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Σε ηλικία 17 χρονών, τεσσάρων μηνών και έξι ημερών, ο νεαρός μπακ πήρε στην κατοχή του τον τίτλο του νεότερου ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» σε κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έτσι άφησε πίσω τον Δημήτρη Φροξυλιά για μόλις δύο ημέρες, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο ΑΕΚ – Άντερλεχτ στις 4 Νοεμβρίου του 2010 σε ηλικία 17 χρονών τεσσάρων μηνών και οκτώ ημερών.

Η ΑΕΚ έκανε τη σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το επίτευγμα του νεαρού ποδοσφαιριστή με την Ένωση να «καμαρώνει» για τον προϊόν των ακαδημιών της.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον Μάριο Μιτάι σε ηλικία 17 ετών και τεσσάρων μηνών κόντρα στη Λέστερ. Ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το μέλλον είναι μπροστά του, Μάριε»!

to10.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.