Header Ads


Ξεκάθαρο μήνυμα Μελισσανίδη σε Λιβάγια!

Ξεκάθαρο μήνυμα Μελισσανίδη σε Λιβάγια!


Τι ειπώθηκε - Ξεκάθαρο μήνυμα Μελισσανίδη στον μάνατζερ του Λιβάγια!
Στα γραφεία της ΑΕΚ από την στιγμή που έφτασε εκεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης χθες(23/12) το μεσημέρι, έγιναν πολλά. 



Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr αναφέρει:

«Όταν έφευγε είχαν αλλάξει σχεδόν τα πάντα στο οργανόγραμμα της ομάδας και της ΠΑΕ. Όμως μέσα σε όλα αυτά υπήρξε και νέα επικοινωνία με τον ατζέντη του Μάρκο Λιβάγια, τον Βιτσέντσο Καβαλιέρε. Επικοινωνία που επεδίωξε μάλιστα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος προφανώς με κάποιο τρόπο είχε μάθει πως εκείνη την ώρα υπήρχε «πυρετός» διεργασιών στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πληροφορήθηκε …την παρέμβαση του Καβαλιέρε και δεν έχασε την ευκαιρία να του μεταφέρει, μέσω των στενών του συνεργατών που μιλούσαν με τον ατζέντη, την δική του οπτική για την υπόθεση. «Θεωρούμε πως η πρόταση που σας έχουμε κάνει είναι απόλυτα ικανοποιητική και πάνω σε αυτή την βάση αναμένουμε να υπάρξει συμφωνία. Η πολιτική μας είναι συγκεκριμένη την γνωρίζετε και ειδικά αυτή την περίοδο που οι οικονομικές συνθήκες είναι πιεστικές για όλο το ποδόσφαιρο. Όμως η πρόταση μας ξεπερνά πολύ κατά την άποψη μας κι αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Θέλουμε απάντηση το γρηγορότερο δυνατό για να δούμε πως θα χειριστούμε κι εμείς την κατάσταση ανάλογα …».

Το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι πως οι αλλαγές στην ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα και ειδικά η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ, δεν έχουν αλλάξει κάτι στην οπτική της διοίκησης της Ένωσης ως προς το θέμα του Λιβάγια. 

Η ΑΕΚ έχει προσφέρει ένα νέο τετραετές συμβόλαιο με πολύ αυξημένες αποδοχές στον Μάρκο Λιβάγια και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, εφόσον αυτή γίνει καταρχάς δεκτή, από κει και πέρα μπορεί να υπάρξει συζήτηση για λεπτομέρειες που θα ικανοποιούσαν ακόμη περισσότερο τον ποδοσφαιριστή.

Τώρα το ερώτημα όλων είναι το τι θα γίνει αν τελικά υπερισχύσει το αρνητικό σενάριο. Σε αυτή την περίπτωση σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η πρώτη κίνηση από πλευράς ΑΕΚ θα είναι να ζητήσει από την πλευρά του Λιβάγια να φέρει κάποια πρόταση για άμεση πώληση του ποδοσφαιριστή. Και πάλι όμως δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει τζάμπα. Αν τίποτε από τα δύο δεν συμβεί, δηλαδή ούτε ανανέωση, ούτε πώληση, μετά όλα είναι ανοικτά για την εξέλιξη της σχέσης του συλλόγου με τον παίκτη, κατά την διάρκεια του υπόλοιπου του συμβολαίου του…».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.