Header Ads


Συμφωνία ΑΕΚ - Χιμένεθ με ορίζοντα... «Αγια Σοφιά»!

Συμφωνία ΑΕΚ - Χιμένεθ με ορίζοντα... «Αγια Σοφιά»!


Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μανόλο Χιμένεθ και μπαίνει στην «Αγια Σοφιά» - Απομένει μόνο το «ΟΚ» του Δημήτρη Μελισσανίδη!
Η ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ συμφώνησαν για την χρονική προοπτική της συνεργασίας του.



Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «enwsi.gr»

Μπορεί το ξεκίνημα της κουβέντας ανάμεσα σε Μανόλο Χιμένεθ και ΑΕΚ για την… 4η θητεία του Ανδαλουσιάνου προπονητή να μην ήταν το ιδανικό, αλλά ο Ισπανός είναι ο Νο1 στόχος και γκραν φαβορί αυτή την ώρα για να γίνει ξανά προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Αρχικά η συζήτηση ΑΕΚ-Χιμένεθ αφορούσε την τρέχουσα σεζόν, αλλά μετά από απαίτηση του Μανόλο Χιμένεθ η προοπτική αφορά πλέον και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και κάπου εκεί οι δύο πλευρές τα έχουν βρει πλέον.

Ετσι, αυτή την ώρα ο Μανόλο Χιμένεθ και η ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει για συνεργασία 1,5 έτους, δηλαδή και για την σεζόν 2021/22 που θα βρει (αν όλα πάνε καλά…) την ομάδα στην «Αγιά Σοφιά», στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μελισσανίδης για Χιμένεθ

Τι απομένει; Το τελικό «ΟΚ» του Δημήτρη Μελισσανίδη για να επιστρέψει ο Ισπανός προπονητής που έφερε στο κλαμπ το τελευταίο πρωτάθλημα το 2018.

Πάντως, από πλευράς ΑΕΚ τονίζεται ότι υπάρχει κουβέντα και με ακόμη 2-3 προπονητές από το εξωτερικό, για την θέση που άφησε σήμερα ο Μάσιμο Καρέρα. Ωστόσο, ο Χιμένεθ είναι η πιο… βατή λύση και δεδομένα με το λιγότερο ρίσκο αφού οι δύο πλευρές γνωρίζονται άριστα.
 
Και πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση του Μελισσανίδη για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ που επανέφερε την ΑΕΚ στην κορυφή και στο πρωτάθλημα το 2018 (μετά από 24 χρόνια), αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο από την Αλ Ουάχντα (είχε αναλάβει τον Οκτώβριο του ’19). Εκεί μέτρησε 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες σε 17 παιχνίδια.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.