Header Ads


Η ΑΕΚ «ψάχνεται» για Φραν Τούντορ! (vid)

Η ΑΕΚ «ψάχνεται» για Φραν Τούντορ! (vid)


Η ΑΕΚ, όπως είναι γνωστό, έχει βγει στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση δεξιού μπακ. Αν και στο ρόστερ βρίσκονται οι Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος και Παουλίνιο.
Φραν Τουντορ ΑΕΚ: Παρόλα αυτά, ειδικά στα πρόσφατα παιχνίδια, διαφάνηκε πως θα πρέπει να καλυφθεί η έλλειψη φόρμας των Μπακάκη, Παουλίνιο μια και κανείς δε θα πρέπει να έχει παράπονο από τον Βασιλαντωνόπουλο, ίσως τον, πλέον, αξιόπιστο δεξιό ακραίο αμυντικό αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ.



Στη λίστα του Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως βρίσκονται κάποιες καλές περιπτώσεις, άλλες εύκολες σχετικά και άλλες δύσκολες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime.gr από την Πολωνία, ένας παίκτης για τον οποίο η ΑΕΚ ρώτησε είναι ο 25χρονος Κροάτης Φραν Τούντορ της Ράκοβ Τσεστόχοβα.

Αν το όνομα θυμίζει οικείο είναι επειδή πρόκειται για τον ανηψιό του Ιγκόρ Τούντορ (άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ και νυν ασίσταντ του Αντρέα Πίρλο στη Γιουβέντους) αλλά και για έναν παίκτη που στα πολύ παλιά, το καλοκαίρι του 2014 είχε περάσει για ένα 6μηνο από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Από τότε πολύ νερό έχει κυλήσει στ’ αυλάκι και ο Τούντορ μετά την Χάιντουκ Σπλιτ βρέθηκε τον Ιανουάριο του 2020 στην πολωνική Ράκοβ Τσεστόχοβα.

Στην Ράκοβ, ο Τούντορ κάνει εκπληκτική, έως τώρα σεζόν. Έχει 13 ματς με 3 ασίστ και η ομάδα του είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος μια και είναι 2η στη βαθμολογία, πίσω μόνο από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, προς το παρόν, από πλευράς ΑΕΚ έγινε μια ερώτηση για τον παίκτη.

Βέβαια, δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση. Ο Τούντορ είναι σε εκπληκτική φόρμα, η Ράκοβ ζει ιστορικές στιγμές και ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2022.

Επομένως, μάλλον οι απαιτήσεις της δε θα είναι μικρές για τον διεθνή, μάλιστα, Κροάτη (3 συμμετοχές/1 γκολ).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.