Header Ads


«Διαλύεται» ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ!

«Διαλύεται» ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ!


Πετάει λευκή πετσέτα ο Ολυμπιακός - Έφυγε ο προπονητής, ακολουθούν και οι πέντε ξένοι!
Η αγωνιστική απραξία σε συνδυασμό με την ξεκάθαρη ανωτερότητα της ΑΕΚ, που μοιάζει ανίκητη, οδηγούν το χάντμπολ του Ολυμπιακού σε ολική αναδόμηση στη μέση της χρονιάς. 



Οι "ερυθρόλευκοι" προχωρούν σε ριζικές αλλαγές, με εμφανή διάθεση να... συμμαζέψουν την κατάσταση σε οικονομική επίπεδο κι όλα αυτά εν μέσω της αγωνιστικής σεζόν που βρίσκεται σε παύση λόγω κορωνοϊού. 

Η αγωνιστική απραξία που εδώ και καιρό υπάρχει, σε συνδυασμό όμως και με την απόλυτη ανωτερότητα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, οδήγησαν τη διοίκηση του Ολυμπιακού να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, κάνοντας στροφή στην ελληνική αγορά. 

Αρχικά παρελθόν αποτελεί ο Κροάτης τεχνικός της ομάδας, Νέναντι Κλιάιτς και στη θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Πυλαίας, Γιώργος Καρασαββίδης, που έχει ήδη ενημερώσει σχετικά την ομάδα του για την κρούση των "ερυθρολεύκων". Ο Καρασαββίδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό, όπου στο παρελθόν ήταν επικεφαλής των ακαδημιών του συλλόγου, ενώ έχει καθίσει ξανά και στον πάγκο της ομάδας. Επίσης, βεβαίως, θα αποχωρήσει και ο βοηθός του Κλιάιτς, ο Σίνισα Πρόκιτς.  
 
Αυτή ωστόσο είναι μόνο η αρχή, καθώς στο... τρένο της μεγάλης φυγής θα μπουν και οι πέντε ξένοι της ομάδας. Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς, Αλέξα Κλιάιτς, Ζάρκο Τσούριτς, Μάρκο Κόμπετιτς και Γιόσιπ Ζάγια επίσης αποχωρούν από τον Ολυμπιακού και το κενό τους θα καλυφθεί από Έλληνες παίκτες, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστό ποιοι θα είναι αυτοί. 

Τούτο φυσικά σημαίνει ότι η ψαλίδα με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΚ μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και η Ένωση γίνεται ακόμη πιο ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.