Header Ads


Τσιγκρίνσκι: «Θέλω να ξαναπαίξω στο Champions League με την ΑΕΚ»

Τσιγκρίνσκι: «Θέλω να ξαναπαίξω στο Champions League με την ΑΕΚ»


Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia» παραχώρησε ο στόπερ της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τονίζοντας πως στόχος του είναι να αγωνιστεί ξανά στο Champions League με την Ένωση.



«Είμαι στην ΑΕΚ για πέμπτη σεζόν αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω ότι βρίσκομαι σε παρόμοιο επίπεδο με πριν. Λαμβάνοντας υπόψη τη μεταγραφή μου στη Μπαρτσελόνα, είναι προφανές ότι οι δυνατότητές μου θα μπορούσαν να είναι πολύ υψηλότερες. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ είναι ένας υπέροχος σύλλογος και μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Ουκρανός.

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι έχασα πολύ χρόνο αναρρώνοντας από τραυματισμούς. Θέλω να παίξω ξανά στο Champions League ενάντια στις ισχυρότερες ομάδες, οπότε η μεταγραφή και η παρουσία μου στην ΑΕΚ είναι απολύτως το σωστό βήμα για μένα», ήταν τα λόγια του στη συνέχεια.
 
Τέλος, αναφορικά με την παρουσία του στην Εθνική Ουκρανίας είπε: «Νομίζω ότι αυτό είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει για εμένα. Η τελευταία μου κλήση στην εθνική ομάδα ήταν στα 24 μου χρόνια. Το 2018 δείξαμε εξαιρετικό πρόσωπο και κατακτήσαμε με τον Χιμένεθ το πρωτάθλημα. Είναι λογικό ότι περίμενα ένα τηλεφώνημα τότε. Αλλά ο προπονητής της Εθνικής Αντρέι Σεφτσένκο, πήρε τη σωστή απόφαση στηρίζοντας νεότερους παίκτες».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.