Header Ads


BOMBA Πέτσα για το άνοιγμα των σχολείων!

BOMBA Πέτσα για το άνοιγμα των σχολείων!


«Δεν είναι σίγουρο ότι τα σχολεία θα ανοίξουν 8 Ιανουαρίου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Πέτσας!
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το άνοιγμα των σχολείων είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης.



Σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται το ενδεχόμενο να ανοίξουν κάποιες βαθμίδες των σχολείων (γυμνάσια, δημοτικά) ή ακόμα και όλες στις 8 Ιανουαρίου, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα αποφασιστεί.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (26/12) στο OPEN ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως μετά τα σχολεία θα πάρουν σειρά κι άλλοι τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας με την προϋπόθεση να συνεχιστεί η καλή πτωτική πορεία που έχουμε.

Σχολιάζοντας την άφιξη του εμβολίου της Pfizer στην Ελλάδα, ο ίδιος ανέφερε πως θα πραγματοποιηθούν συμβολικά οι εμβολιασμοί της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και σιγά - σιγά τα σκευάσματα θα διανεμηθούν στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα.

Επιπλέον, σημείωσε πως εφόσον τα εμβόλια έχουν πάρει έγκριση από τον ΕΟΦ, είναι ασφαλή όποιας μάρκας και αν είναι. Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι τον ανησυχεί συνολικά η διαδικασία γιατί είναι πρωτόγνωρη ενώ τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να μην χάσει κανείς το ραντεβού του για το εμβόλιο.

Σχετικά με την προτεραιοποίηση στους εμβολιασμούς, ο κ. Πέτσας είπε ότι πρώτα θα εμβολιαστούν οι 65 άνω και έπειτα θα μειώνεται το ηλικιακό όριο, ανά 5 - 10 χρόνια. «Θα μας πει η Επιτροπή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε, ότι πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος, για να κρίνει η Ελλάδα ότι μπορεί να προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές με την Τουρκία, λόγω της προκλητική συμπεριφοράς που επιδεικνύει η τελευταία και η οποία δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. «Δεν αρκεί ένα "πυροτέχνημα" δήλωσης αλλά πρέπει να φαίνεται ότι εννοεί κάποιος αυτά που λέει»

«Θέλουμε ένα χρονικό διάστημα να προχωρήσει η συνέχεια και η συνέπεια», συμπληρώνοντας τέλος ότι η οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών είναι το μοναδικό πράγμα που βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με την Τουρκία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.