Header Ads


Καρέρα: «Παγίδα το ματς με τον Βόλο»

Καρέρα: «Παγίδα το ματς με τον Βόλο»


Ο Μάσιμο Καρέρα ζητά ιδιαίτερη προσοχή στο ματς της Δευτέρας.
Κάθε άλλο παρά εύκολο θεωρεί το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο τη Δευτέρα στη Ριζούπολη ο Μάσιμο Καρέρα.



Ο Ιταλός τεχνικός ζητεί συγκέντρωση, ενώ κρίνει πως η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρεται για βελτίωση στην ομάδα του.

Αναλυτικά, μίλησε στη Nova για:

-τις εντυπώσεις από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Από άποψη χαρακτήρα θεωρώ ότι πήγαμε πολύ καλά, δείξαμε μαχητικότητα και αγωνιστικότητα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, στις πάσες κυρίως και πρέπει να δουλέψουμε εκεί».

-την ευκαιρία του Τάνκοβιτς: «Ήταν λίγο άτυχος, γιατί η μπάλα άλλαξε πορεία και δεν κατάφερε να σκοράρει. Σημαντικό ήταν ότι είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

-την κόπωση από τα συνεχή ματς: «Όλες οι ομάδες που παίζουν σε διεθνές επίπεδο είχαν πολλά ματς. Δεν ήταν εύκολο, αλλά μάθαμε από αυτή την εμπειρία και τι πρέπει να διορθώσουμε και έχουμε το δρόμο μπροστά μας για να το κάνουμε. Στη διακοπή θα έχουμε μια ολόκληρη εβδομάδα για να δουλέψουμε, γιατί μετά θα έχουμε ξανά διαδοχικά παιχνίδια, κάθε τρεις μέρες».

-το ματς της Δευτέρας με τον Βόλο: «Είναι ένας επικίνδυνος αγώνας, ειδικά καθώς υπάρχει η διακοπή των γιορτών. Είναι ένα ματς-παγίδα και θα πρέπει να μπούμε πολλοί συγκεντρωμένοι. Έχουμε ακόμη μια προπόνηση να κάνουμε και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου για το πώς θα αγωνιστούμε».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.