Header Ads


Με τα νέα ρόστερ η επανάληψη του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ!

Με τα νέα ρόστερ η επανάληψη του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ!


ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους εκ νέου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έπειτα από απόφαση του αθλητικού δικαστή για επανάληψη της αναμέτρησης της έκτης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με τους παίκτες που θα έχουν στη σύνθεσή τους εκείνη την περίοδο.


Ο αθλητικός δικαστής πήρε την απόφαση για επανάληψη του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου, κατά την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία. Με την εξέλιξη αυτή να επηρεάζει άμεσα και τα ρόστερ των ομάδων.

Κι αυτό γιατί τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ θα μπορούν να παραταχθούν με τα ρόστερ που θα έχουν στη διάθεσή τους εκείνη την περίοδο. 

Επειδή το παιχνίδι επαναλαμβάνεται και δεν συνεχίζεται, καθώς αν συνεχιζόταν οι ομάδες θα έπρεπε να παίξουν με τα ίδια ακριβώς ρόστερ σε σχέση με τον αγώνα της 5ης Δεκεμβρίου, τώρα οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να βάλουν όσους παίκτες θα έχουν στη σύνθεσή τους εκείνο το διάστημα.

Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να παραταχθεί στο παιχνίδι που επαναλαμβάνεται με 6 ξένους (Λοτζέσκι, Σλότερ και τον Κίνγκσλεϊ Μόουζες), την στιγμή που στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου η Ένωση παρατάχθηκε με μόλις 3 ξένους (Μορέιρα, Λάνγκφορντ, Ματσιούλις). Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να έχει κανονικά στη σύνθεσή του τον Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Με βάση τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ, λοιπόν, η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να παραταχθεί με όλους τους ξένους της, εφόσον είναι υγιείς εκείνη την περίοδο, δεδομένου του γεγονότος πως πρόκειται για επανάληψη του αγώνα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.