Header Ads


Η κίνηση....Ντέμη του Μελισσανίδη μετά τον Ίβιτς!

Η κίνηση....Ντέμη του Μελισσανίδη μετά τον Ίβιτς!


Η κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη που θύμισε...Ντέμη - Δείτε τι αναφέρει γνωστός δημοσιογράφος!
Σε όλες τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, στην απόλυση Ίβιτς και στην επιστροφή Κονέ και τις μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκαν οι δύο δημοσιογράφοι στον «Alpha 98,9».



Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στον αέρα του ALPHA 98,9:

** Χιμένεθ και Κονέ είχαν συνεργαστεί στην τελευταία πρωταθληματική χρονιά. Θα είναι ωστόσο ένας άπειρος Τεχνικός Διευθυντής χωρίς ατζέντα. Πάντως έχει καλή σχέση με τον Ισπανό κόουτς και πολλές εμπειρίες, αφού έχει παίξει σε Ιταλία και Αυστραλία. Θυμίζουμε, πως τον Ίλια Ίβιτς τον είχε κάνει Τεχνικό Διευθυντή ο Ντέμης Νικολαΐδης μόλις κρέμασε τα παπούτσια του.

** Περιμένουμε κι άλλες εξελίξεις ίσως και αποχωρήσεις στην ΑΕΚ. Ενδέχεται να φύγει κάποιος παίκτης. Σκούπα και φαράσι πήρε ο Μελισσανίδης!

** Ο Χιμένεθ δεν επιστρέφει μόνος του στην ΑΕΚ. Μαζί του επιστρέφει και ο βοηθός του που είναι καλός στην τακτική, αλλά και ο άνθρωπος που ξέρει πώς να ηρεμεί τον κόουτς. Πρόκειται για τον Χεσούς Καλντερόν που είχε έρθει μαζί του και το 2010 και το 2017. Είναι πολύ σημαντικό που έρχεται μαζί του. Όπως και η άφιξη του γυμναστή, Σέμπα Μπασκόν τον οποίο αποθεώνουν και οι παίκτες της Ένωσης. Το ακριβώς αντίθετο με τον γυμναστή που είχε ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος βασικά ήταν γυμναστής του σκι!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.