Header Ads


«Φεύγουν Βράνιες, Μπακάλι, Σανέχ και Μίλιτς από την Άντερλεχτ»

«Φεύγουν Βράνιες, Μπακάλι, Σανέχ και Μίλιτς από την Άντερλεχτ»


Αποχωρήσεις από την Άντερλεχτ - Ανακοινώθηκαν επίσημα από τον Αθλητικό Διευθυντή της Άντερλεχτ - Όλες οι λεπτομέρειες - Φημολογία για ΑΕΚ και Βράνιες!
Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ τόνισε πως τέσσερις παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Βράνιες είναι προς παραχώρηση από τη βελγική ομάδα.



Η Άντερλεχτ θα κινηθεί για τουλάχιστον πέντε μεταγραφές, όπως τόνισε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Πέτερ Βερμπέκε σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους της εφημερίδας La Capitale.

Ωστόσο, το… ταμείο είναι άδειο αφού και τα έσοδα είναι μηδαμινά και στην ομάδα ψάχνουν τρόπους ώστε να κινηθούν στην αγορά. Γι αυτό και όπως αποκάλυψε ο Αθλητικός Διευθυντής της Άντερλεχτ, οι παίκτες που δεν υπολογίζονται θα αποχωρήσουν είτε με μεταγραφή, είτε ως ελεύθεροι!

Πρόκειται για τους Ζακάρια Μπακάλι, Όγκνιεν Βράνιες, Μπουμπακάρ Σανέχ, και Αντόνιο Μίλιτς. Από τις αποχωρήσεις αυτές, ο Βερμπέκε υπολογίζει να εξοικονομηθεί ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση του ρόστερ!

Από εκεί και πέρα ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει η Άντερλεχτ να παραχωρήσει κάποιον από αυτούς τους παίκτες με τη μορφή δανεισμού, καθώς θέλει άμεσα χρήματα για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι αν η ΑΕΚ κι ο Βόσνιος στόπερ θέλουν να ξανασυνεργαστούν οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να καταθέσουν πρόταση αγοράς στη βελγική ομάδα για τον παίκτη.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.