Header Ads


Μέλι για Ζήση: «Τυχερός που τον συνάντησα, άλλαξε την καριέρα μου»

Μέλι για Ζήση: «Τυχερός που τον συνάντησα, άλλαξε την καριέρα μου»


Ο Νικολό Μέλι πήρε μέρος στην media availability session των Νιου Όρλινς Πέλικανς και απαντώντας σε ερωτήσεις, αποθέωσε τον Νίκο Ζήση, τονίζοντας πως ήταν από τους παίκτες που άλλαξαν την καριέρα του.


Η νέα σεζόν θα βρει και πάλι τον Νικολό Μέλι στη Νέα Ορλεάνη για λογαριασμό των Πέλικανς. Ο Ιταλός φόργουορντ διανύει την τρίτη σεζόν του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ο στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα του Σταν Βαν Γκάντι να βρεθεί στα πλέι οφ.

Την ίδια στιγμή, όμως, δεν ξεχνάει τον Νίκο Ζήση. Κάτι που φρόντισε να δείξει, απαντώντας σε ερώτηση του SDNA σχετικά με το πόσο σημαντική ήταν η επιρροή του 36χρονου άσου στο παιχνίδι του.

Μιλώντας για τον διεθνή γκαρντ της ΑΕΚ τόνισε πως «μίλησα με τον Νίκο πριν πάω στο γήπεδο. Είχαμε κάποια φωνητικά μηνύματα ο ένας με τον άλλο. Ειλικρινά πάντα λέω ότι είμαι τυχερός που συνάντησα τον Νίκο στην καριέρα μου, γιατί την άλλαξε. Μου έλεγε πράγματα και ήταν ηγήθηκε με πολλούς τρόπους. Ήμουν λίγο άτυχος που δεν τον συνάντησα νωρίτερα στην καριέρα μου. Μακάρι να τον είχα συναντήσει νωρίτερα. Εκτός από το ότι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και παίκτης και μου έμαθε πολλά».

Όσο για τη φετινή σεζόν έθεσε ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ. «Τη φετινή σεζόν ο στόχος μου όπως και όλης της ομάδας είναι να είμαστε καλύτεροι και να βρεθούμε στα πλέι οφ. Πέρυσι βρεθήκαμε κοντά στο να το πετύχουμε. Θα προσπαθήσουμε αλλά εάν δεν προπονηθούμε όλοι μαζί δεν θα ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Είναι μια περίεργη σεζόν, αλλάζουν πολλά πράγματα κατά τη διάρκειά της, αλλά ελπίζουμε να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.