Header Ads


Ζήκος: «Μεγάλο λάθος να φύγει ο Καρέρα από την ΑΕΚ τώρα»

Ζήκος: «Μεγάλο λάθος να φύγει ο Καρέρα από την ΑΕΚ τώρα»


Ο Άκης Ζήκος μίλησε στο «Total Football» μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό με 1-2, τονίζοντας ότι θα είναι λάθος για την «Ένωση», να προχωρήσει αυτήν τη στιγμή στην αντικατάσταση του Μάσιμο Καρέρα.


Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε αρχικά σε όσα έγιναν στο ντέρμπι και στάθηκε στη νοοτροπία που έδειξε ο Παναθηναϊκός.

«H διαφορά νοοτροπίας που μπήκαν στο γήπεδο οι δύο ομάδες, έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Είχε πάθος θέληση και δυναμικότητα. Είχε αλάνθαστη αμυντική λειτουργία. Ο Βιγιαφάνιες, ο Μαουρίτσιο και ο Μακέντα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η ΑΕΚ ήταν μεγάλη απογοήτευση. Με την αναγκαστική αλλαγή του Βιγιαφάνιες και την άτυχη αλλαγή του Αλεξανδρόπουλου, μπήκε στο παιχνίδι. Δεν είχε καμία βοήθεια από τα άκρα. Στέκομαι στο κομμάτι της νοοτροπίας και μόνο, που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ξεχωριστά στην εικόνα του Αλεξανδρόπουλου, αλλά και στον Μάσιμο Καρέρα, με αφορμή τη φημολογία, περί αντικατάστασής του. 

«Ο Αλεξανδρόπουλος δείχνει απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι του και σε ένα δύσκολο τάιμινγκ για την ομάδα. Έχει όλα τα φόντα, αν συνεχίσει έτσι, να φτάσει ψηλά. Θα είναι μεγάλο λάθος αυτήν τη στιγμή να φύγει ο κ. Καρέρα από την ΑΕΚ. Είμαστε στην Ελλάδα όμως... Πρέπει να υπάρξει σύνεση και ενότητα και πάνω από όλα, να υπάρξει μια αλλαγή νοοτροπίας από τους ποδοσφαιριστές στον τρόπο που αντιμετωπίζουν αυτά τα παιχνίδια».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.