Header Ads


Έκλεισε τον Μόουζες η ΑΕΚ!

Έκλεισε τον Μόουζες η ΑΕΚ!


Ο εκρηκτικός φόργουορντ θα γίνει άμεσα παίκτης της Βασίλισσας!


Το κομμάτι που αναζητούσε η ΑΕΚ για την φροντ λάιν της το βρήκε στο πρόσωπο του Κίνγκσλεϊ Μόουζες.

Ο 26χρονος φόργουορντ από την Νιγηριά αποτελούσε τον νο.1 στόχο της Βασίλισσας για την ενίσχυση του ρόστερ, μετά και τον τραυματισμό του Μάρκους Σλότερ, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 4 εβδομάδες.

Στην Ένωση προχώρησαν πολύ την υπόθεσή του τις προηγούμενες μέρες. Ανάμεσα στην ομάδα και τον άλλοτε παίκτη του Περιστερίου, που αγωνίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν στην Μπιλμπάο, υπήρξε ταύτιση απόψεων αλλά και κοινή επιθυμία να συνεργαστούν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ένα από τα θέματα που έπρεπε να καλύψει η ΑΕΚ για να ολοκληρώσει το deal ήταν αυτό των ban. Για το λόγο αυτό οι ιθύνοντες την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προχωρούν στον απαιτούμενο διακανονισμό και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί το deal, που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στην φροντ λάιν.

Το θετικό με την περίπτωση του Μόουζες είναι πως δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ενώ έχει και αγωνιστικό ρυθμό από την παρουσία του στην ACB, κάτι που σημαίνει πως θα μπει άμεσα σε ρυθμό προπονήσεων και αγώνων με την Κυπελλούχο Ελλάδας.

Ο Μόουζες στα 8 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στην AXB με την Μπιλμπάο μετράει 4,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 40% στα σουτ εντός πεδιάς, ωστόσο δεν βρισκόταν στα πλάνα του Άλεξ Μουμπρού για τη συνέχεια της σεζόν. Την σεζόν 2019-20, που φόρεσε τη φανέλα του Περιστερίου, ο Νιγηριανός φόργουορντ μέτρησε 8,6 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 44,3% στα δίποντα, δείχνοντας την ποιότητά του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.