Header Ads


Παπαδημητρίου ο «εκλεκτός» του Μελισσανίδη!

Παπαδημητρίου ο «εκλεκτός» του Μελισσανίδη!


Ο παλαίμαχος παίκτης και στέλεχος της Ξάνθης φαίνεται να είναι ο «εκλεκτός» του Δημήτρη Μελισσανίδη για να γίνει ο...«Σπατάρχης» βοηθώντας Ίβιτς - Δημητρίαδη στην καθημερινή λειτουργία της ομάδα!



Αναλυτικά το δημοσίευμα από το aek365:

Η διοίκηση φαίνεται πως ψάχνει τις τελευταίες ημέρες έναν άνθρωπο για τα Σπάτα. Μία προσωπικότητά, όχι για να πάρει, φυσικά, τις θέσεις των Ίλια Ίβιτς και Βασίλη Δημητριάδη. Ούτε εννοείται να έχει λόγο στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Καμία σχέση… 

Αλλά να είναι καθημερινά από το… πρωί μέχρι το βράδυ στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και να επιβλέπει τα πάντα. Κι ένας απ’ αυτούς που εξετάζονται σοβαρά γι’ αυτή τη θέση είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο παλαίμαχος παίκτης, αλλά και στέλεχος (αποχώρησε πέρυσι) της Ξάνθης είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, γνωρίζει καλά πως λειτουργούν οι σύλλογοι, ξέρει ποδοσφαιριστές, ξέρει το… αντικείμενο και είναι υποψήφιος να εγκατασταθεί… μόνιμα στα Σπάτα. 

Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, αν θα προχωρήσει η διοίκηση σε μία τέτοια κίνηση κι αν θα ειναι ο Παπαδημητρίου αυτός που θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.