Header Ads


Καρέρα: «Ευθύνη μου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του Μελισσανίδη»

Καρέρα: «Ευθύνη μου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του Μελισσανίδη»


Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για τη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τη συζήτηση που είχε με τους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά και τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν. 



Ο Μάσιμο Καρέρα στις 14 Δεκεμβρίου συμπληρώνει έναν χρόνο παρουσίας στον πάγκο της ΑΕΚ, με την οποία έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Ιταλός προπονητής δεν στέκεται στον έναν χρόνο παρουσίας του στην Ένωση και σ' αυτά που κατάφερε και... δεν κατάφερε, αλλά στα κρίσιμα ματς που έρχονται και στα πολλά κομμάτια που πρέπει να διορθώσει στο παιχνίδι της ομάδας του. 

«Τα ατομικά λάθη που κάναμε στο Europa League μας κόστισαν πολύ ακριβά» θα πει μεταξύ άλλων ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ για την τελευταία θέση που κατέλαβε η ομάδα, ενώ σχετικά με το αν ένιωσε αμφισβήτηση από τους παίκτες του μετά τα τελευταία ματς ανέφερε: “Μίλησα μαζί με τους παίκτες μου και όλη την ομάδα, όχι μόνο τους αρχηγούς, για να δούμε τι γίνεται λάθος”. 

Όσο για τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο κύριος Καρέρα τόνισε μεταξύ άλλων: «Συζητήσαμε διάφορα, όπως τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Εισέπραξα εμπιστοσύνη από τον κύριο Μελισσανίδη και όλο το Club. Πλέον έχω την ευθύνη ν' ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στον κύριο Μελισσανίδη και την ομάδα». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.