Header Ads


Μελισσανίδης: «Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει - Στην ΑΕΚ είστε ρε!»

Μελισσανίδης: «Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει - Στην ΑΕΚ είστε ρε!»


«Βόμβες» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα προς τους ποδοσφαιριστές!
Αστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σήμερα στα Σπάτα. Ο Μελισσανίδης μίλησε μόνος του στους παίκτες και η αλήθεια είναι πως τους τα είπε από την καλή και την ανάποδη!



Τους έθεσε προ των ευθυνών τους και προανήγγειλε ακόμα και εκκαθαρίσεις τον Ιανουάριο! Μάλιστα ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Καρέρα, με τον οποίο είχε συναντηθεί και συζητήσει τα πάντα από το βράδυ της Δευτέρας!

«Ρε έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώστε! Ήρθε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα ρε! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε ρε!

Λοιπόν, το λέω για πρώτη και τελευταία φορά! Όποιος δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται θα φύγει! Τώρα! Προπονητής σας είναι ο Καρέρα. Αυτός είναι και τέλος! Δεν έχω κανένα θέμα να φτιάξω την ομάδα από την αρχή για να την κάνω και πάλι ομάδα! Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν»!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια των «γκαζιών» και των όσων είπε ο Μελισσανίδης (εκ των οποίων πολλά δε γίνεται να μεταφερθούν) ούτε ένας παίκτης δεν είχε το θάρρος να βγει και να πει το παραμικρό!
πηγη: enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.