Header Ads


«Στη μαύρη λίστα του Κομπανί ο Βράνιες»

«Στη μαύρη λίστα του Κομπανί ο Βράνιες»


Στην πόρτα της εξόδου από την Άντερλεχτ φαίνεται πως βρίσκεται πλέον ο Όγκνιεν Βράνιες.
Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του κόουτς των «μωβ» και το… διαζύγιο φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ.



Την εφετινή σεζόν, ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερις αναμετρήσεις. Μάλιστα, η τελευταία του συμμετοχή χρονολογείται στις 4 Οκτωβρίου και στη βαριά ήττα από την Κλαμπ Μπριζ.

Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί από τον Βόσνιο αμυντικό, καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Τα δημοσιεύματα στο Βέλγιο για το μέλλον του Βράνιες είναι πλέον καθημερινά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «voetbal24.be», ο Κομπανί έχει έντεκα παίκτες στην… black list του, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Βράνιες. Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως ο αθλητικός διευθυντής των «μωβ», Πίτερ Βερμπέκε θα πρέπει σύντομα να λύσει τα θέματα που υπάρχουν.

Με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες εμφανίζεται ξανά στο κιτρινόμαυρο προσκήνιο.

Η Ένωση έχει μεγάλο θέμα στην αμυντική της γραμμή, θέλει να ενισχυθεί και αν ο 31χρονος στόπερ αποκτήσει την ελευθέρας του, τότε ο δρόμος για έναν νέο… γάμο είναι κάτι παραπάνω από ορθάνοιχτος.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.