Header Ads


«Τελειώνει» μέσα στην εβδομάδα του Λιβάγια!

«Τελειώνει» μέσα στην εβδομάδα του Λιβάγια!


Ο Μάρκο Λιβάια λίγες ημέρες πριν αποκτήσει το δικαίωμα να συμφωνήσει ως ελεύθερος με άλλο κλαμπ για το καλοκαίρι, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ.


Ο Δεκέμβριος βρίσκεται στα μισά του και στην ΑΕΚ παραμένει ανοικτή η υπόθεση του συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Κάτι που σημαίνει ότι σε περίπου δύο εβδομάδες θα μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει δίχως να έχει οικονομικό όφελος η ΑΕΚ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν προκύψει πολύ θετικά μηνύματα από την πλευρά του Μάρκο Λιβάια εσχάτως.

Τόσο μάλιστα που στην Ενωση θα επιδιώξουν άμεσα ένα ταξίδι του μάνατζερ του Βιτσέντζο Καβαλιέρε στην Αθήνα και με το πλαίσιο συμφωνίας που έχει προκύψει να επέλθει οριστικά συμφωνία και να κλείσει άμεσα το ζήτημα και με… επίσημο τρόπο.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Μάρκο Λιβάια έχει δείξει πολύ καλή διάθεση για να παραμείνει στην Ελλάδα με την πρόταση της ΑΕΚ (κοντά στο 1 εκατ.ευρώ ετησίως) κλείνοντας… τα αυτιά του στις σειρήνες από την Τουρκία που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Απομένει φυσικά να σφραγιστεί αυτό και με τον εκπρόσωπο του στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές. Διότι αν δεν μπουν αυτές παραμένει… ανοιχτό.

Να θυμίσουμε ότι ο Λιβάια αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Λας Πάλμας με την μορφή δανεισμού και το επόμενο καλοκαίρι αγοράστηκε με 2 εκατ.ευρώ από την ελληνική ομάδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.