Header Ads


Για… κλάματα η άμυνα της ΑΕΚ στα τελευταία ματς!

Για… κλάματα η άμυνα της ΑΕΚ στα τελευταία ματς!


18 γκολ έχει δεχθεί η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις!
Η ΑΕΚ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και όπως φαίνεται, το ποτάμι δεν έχει… γυρισμό.



Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν απογοητευτικοί και στην αναμέτρηση της Ριζούπολης με τον Βόλο, χάνοντας άλλους δυο βαθμούς την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Η Ένωση πάει από γκέλα σε γκέλα, η καρέκλα του Μάσιμο Καρέρα γίνεται ολοένα και πιο… ηλεκτρική και δεν αποκλείονται εξελίξεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η εικόνα της ΑΕΚ στα μετόπισθεν είναι αποκαρδιωτική, με τον Δικέφαλο να δέχεται εύκολα δύο γκολ από την ομάδα της Θεσσαλίας στο αποψινό παιχνίδι.

Η Ένωση έχει τεράστιο θέμα στην αμυντική της λειτουργία, κάτι που φαίνεται από… χιλιόμετρα. Ακόμα και στο αποψινό ματς με τον Βόλο, ο Ουάρντα ανενόχλητος έγραψε με κεφαλιά το 1-2. Δεν υπήρχε κανείς για να παρεμποδίσει τον Αιγύπτιο μπροστά από την εστία του Παναγιώτη Τσιντώτα.

Στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη,  οι «κιτρινόμαυροι έχουν δεχθεί συνολικά 18 γκολ! Πρόκειται για ένα απίστευτο νούμερο που αναδεικνύει και το τεράστιο θέμα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα στα μετόπισθεν.

Ο Δικέφαλος «πονάει» στην άμυνα και είναι χαρακτηριστικό, πως στα τελευταία 6 από τα 8 ματς, έχει δεχθεί 2 γκολ και πάνω. Μόνο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δέχθηκε από ένα τέρμα.

Μάλιστα, η τελευταία φορά, που δεν παραβιάστηκε η κιτρινόμαυρη εστία, ήταν στις 25/10. Όταν η ΑΕΚ είχε επικρατήσει του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες με 1-0. Έκτοτε και για 12 συνεχόμενα ματς, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία.

Τα τελευταία 8 ματς της ΑΕΚ:

ΑΕΚ-Ζόρια 0-3

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 1-2

ΑΕΚ-Μπράγκα 2-4

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2

Λέστερ-ΑΕΚ 2-0

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ 3-4

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

ΑΕΚ-Βόλος 2-2
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.