Header Ads


Ο λόγος που στηρίζει Καρέρα ο Μελισσανίδης!

Ο λόγος που στηρίζει Καρέρα ο Μελισσανίδης!


Ο κόσμος είναι στα...κάγκελα με τον Μάσιμο Καρέρα αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον στηρίζει και τον πιστεύει - Ποιο είναι το σκεπτικό του πίσω από αυτή την απόφαση!
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πιστεύει και εκτιμά τον Καρέρα τόσο σαν προπονητή όσο και ως άνθρωπο και θέλει πραγματικά να τον στηρίξει για να αποδείξει ο Ιταλός ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει – Καμία σχέση με το οικονομικό η στήριξη στον προπονητή.



Έχει γίνει από χθες το βράδυ γνωστό, πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο οργανισμός ΑΕΚ στηρίζουν τον Μάσιμο Καρέρα και δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, έχει χτίσει όλο αυτό το διάστημα με τον Ιταλό προπονητή μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης και τον εκτιμά τόσο σαν προπονητή όσο και ως άνθρωπο. Και θέλει, πραγματικά να τον στηρίξει για να αποδείξει ο Ιταλός ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που έχουν συνδυαστεί με κάκιστες εμφανίσεις. Χαρακτηριστικό του πόσο πιστεύει ο Μελισσανίδης στον προπονητή Καρέρα είναι τα λόγια του κατά την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα μετά το ματς Κυπέλλου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ όπου η ομάδα είχε επικρατήσει με 2-1 παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο.

Ο Τίγρης έλεγε τότε ότι για πρώτη φορά υπήρξε ομάδα που του θύμισε έντονα την ΑΕΚ του Μπάγεβιτς των σερί πρωταθλημάτων 1992, 1993, 1994. Και πίστευε ακράδαντα πως ο Καρέρα είναι ο κατάλληλος για τον πάγκο της ΑΕΚ… Αυτή η εκτίμηση προς το πρόσωπο του Ιταλού δεν έπαψε να ισχύει. Και πραγματικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης πιστεύει πως ο Καρέρα και η ομάδα μπορούν να ανακάμψουν…

Είναι αυτονόητο, δε, με όλα τα παραπάνω που σας εξηγήσαμε, πως το “ο Καρέρα δεν φεύγει γιατί… κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του” και ότι είναι θέμα αποζημίωσης, πρόκειται για σενάριο φαντασίας. Πρόκειται για ένα παραμύθι χωρίς δράκο. Άλλωστε ο Μάσιμο Καρέρα, έχει βάλει ο ίδιος όρο στο συμβόλαιο του, πως σε περίπτωση που έφτανε η κατάσταση με την ΑΕΚ σε κατάσταση διαζυγίου, τότε η αποζημίωση του θα ήταν μόλις δύο μηνιαίοι μισθοί. Μιλάμε για ένα ποσό δηλαδή, ούτε 100.000 ευρώ. Και γενικά ο Ιταλός έχει δείξει με τη συμπεριφορά του πως δεν ασχολείται με το οικονομικό και αντιλαμβάνεται πράγματα και καταστάσεις χωρίς να… κάθεται πάνω σε συμβόλαια όταν μια κατάσταση δεν πάει άλλο.

Άλλωστε όταν ανέλαβε, υπέγραψε μεχρι το τελος της σεζόν με οψιον για ενα χρόνο ακομη συναινώντας στην πρόταση της ΑΕΚ για δικαίωμα και των δύο πλευρών να λυθεί το συμβόλαιο χωρίς ευρώ αποζημίωση. Φυσικά όλα ισχύουν σε περίπτωση που η ομάδα δειξει σημάδια ανάκαμψης μεχρι το τελος του μήνα. Παντα οι προπονητές στηρίζονται απο τα αποτελέσματα και την εικόνα των ομάδων τους και ο Καρερα δεν μπορει να αποτελέσει εξαίρεση. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και το τι θα συζητηθεί στη συνάντηση που αναμένεται να εχει ο ηγέτης της ΑΕΚ με τον Καρέρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.