Header Ads


Ολιβέιρα: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, πρέπει να αλλάξουμε το... τσιπ»

Ολιβέιρα: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, πρέπει να αλλάξουμε το... τσιπ»


Ο Πορτογάλος μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, δεν απάντησε σε αγωνιστικές ερωτήσεις και αναφέρθηκε και επί προσωπικού.


Απογοητευμένος από τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στη ΝΟVA ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος δεν θέλησε να μιλήσει για τακτικά θέματα, ενώ υπογράμμισε ότι για τον εαυτό του δεν έχει ποτέ αμφιβάλλει ο ίδιος. 

Αναλυτικά είπε:

Τα συναισθήματά του μετά την ήττα;

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε ένα ντέρμπι. Ηταν πολύ σημαντικός αγώνας. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί μείναμε και πίσω από την πρώτη θέση».

Για το απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ και γιατι υπήρχε αυτή η εικόνα;

 «Αυτή η ερώτηση δεν πηγαίνει σε μένα. Καλύτερα να ρωτήσετε τον προπονητή. Η δουλειά μου είναι να μπαίνω μέσα και να είμαι ανταγωνιστικός. Δεν μπορώ να σας απαντήσω».

Αν υπάρχει πίεση στην ομάδα πλέον;

«Η πίεση σε μια ομάδα σε έναν μεγάλο σύλλογο σαν την ΑΕΚ υπάρχει από την πρώτη ημέρα μέχρι την τελευταία. Εχουμε υποχρέωση να δίνουμε χαρά στον κόσμο. Σημερα δεν το κάναμε σε κάθε περίπτωση. Ειδικά σε αυτή την περίοδο με την πανδημία. Ειμαστε στεναχωρημένοι που δεν δίνουμε χαρά στον κόσμο».

Πόσο δυσκολεύει για την ΑΕΚ η συνέχεια;

«Ειμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, είναι λογικό να είμαστε στεναχωρημένοι. Σήμερα και αύριο έχουμε το δικαίωμα να ειμαστε στεναχωρημένοι. Πρέπει όμως να αλλάξουμε το τσιπ, γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Ειμαστε επαγγελματίες».

Αν νιώθει ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό;

«Προσωπικά δεν αμφέβαλλα ποτέ για εμένα. Ποτέ στην καριέρα μου δεν αμφέβαλλα στις ικανότητές μου. Πρέπει να ψάξουμε και εγώ ο ίδιος να ψάξω κάποιες στιγμές γιατι δεν βγαίνουν κάποια πράγματα, αλλά προσωπικά δεν αμφέβαλλα ποτέ για εμένα».

Αν τον προβληματίζει ότι η ΑΕΚ στα ντέρμπι έχει αρνητικά αποτελέσματα;

«Προφανώς και με προβληματίζει. Δεν εχουμε καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι. Δεν είχαμε καλή αρχή. Περιμέναμε να είχαμε καλά αποτελέσματα όπως στα πλέι οφ. Φυσικά με προβληματίζει που η ομάδα δεν είναι αποτελεσματική στα ντέρμπι».

Για τα δυο νέα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ κι αν τον προβληματίζει η αμυντική λειτουργία;

«Κι αυτή η ερώτηση δεν είναι για εμένα. Ισως θα πρέπει να είναι για τον προπονητή».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.