Header Ads


Επαφές της ΑΕΚ με Βράνιες για επιστροφή!

Επαφές της ΑΕΚ με Βράνιες για επιστροφή!


Ο Βράνιες θέλει να επιστρέψει αλλά η ΑΕΚ το συζητά μόνο με έναν όρο - Σε συνεχείς επαφές οι δύο πλευρές για επιστροφή του τον Γενάρη!
Το όνομα του Ογκνιεν Βράνιες επανέρχεται δυνατά για την ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.



Αναλυτικά το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «enwsi.gr»

Ο Βόσνιος αμυντικός παρότι στην αρχή της σεζόν ήταν στα βασικά πλάνα του Κομπανί και αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια στο αρχικό σχήμα της Αντερλεχτ, πλέον είναι «φευγάτος» και… ψάχνεται να αποχωρήσει. Και ο ίδιος και το κλαμπ. Οπως και το καλοκαίρι, όμως τότε δεν προέκυψαν εξελίξεις.

Είναι δεδομένο και έχει αποδειχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν πως όταν ο Βράνιες βρίσκεται σε κατάσταση αναζήτησης η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρα η πρώτη του επιλογή… Και όχι άδικα. Διότι στην καριέρα του μόνο στην Ενωση έχει καταφέρει να στεριώσει ποδοσφαιρικά. Και ήταν από τα βασικά στελέχη της ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018.

Το «δέσιμο» που έχει αποκτήσει με τον σύλλογο και μερίδα των οργανωμένων οπαδών είναι δυνατό, ενώ και η σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ιδιαίτερη, καθώς υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση παρά τα όσα έχει κάνει ο Βόσνιος.

Ο Βράνιες θέλει ΑΕΚ, αλλά…
Ο Ογκνιεν Βράνιες τονίζει και… δείχνει στα social media με κάθε τρόπο ότι θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να βρει ξανά τον καλό του αγωνιστικό εαυτό. Η επιθυμία του Βόσνιου έρχεται σε μια περίοδο που η Ενωση παρουσιάζει πολλά θέματα κυρίως στην αμυντική γραμμή και τυχόν επιστροφή του, δεδομένα θα ανεβάσει το επίπεδο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και θα δώσει πολλές λύσεις. Και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr υπάρχουν σοβαρές σκέψεις στην ΑΕΚ πλέον για τον Βόσνιο.

ΑΕΚ και Βράνιες βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ξανά σε ανοιχτή γραμμή και υπάρχει πλαίσιο για συμφωνία. Ωστόσο, το… εμπόδιο της Αντερλεχτ παραμένει, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022 ο παίκτης.

Μόνο ελεύθερος

Όπως και να έχει, αυτό που ισχύει είναι ότι όταν ο Βράνιες καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την βελγική ομάδα θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, είτε τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι. Μόνο όμως αν μείνει ελεύθερος.

Στην περίπτωση πάντως που η Αντερλεχτ στυλώσει τα… πόδια και συζητά μόνο την πώλησή του, η ΑΕΚ δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις και συνομιλίες.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας διαθέτει τους Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Χνιντ, Σβάρνα και Λάτσι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.