Header Ads


Καρέρα στους παίκτες: «Είστε σοβαροί; Συνέλθετε»!

Καρέρα στους παίκτες: «Είστε σοβαροί; Συνέλθετε»!


Καζάνι που βράζει ήταν η ΑΕΚ μετά την περιπετειώδη νίκη επί του Απόλλωνα, με τον Καρέρα να είναι έξαλλος. Τι είπαν Ολιβέιρα, Μάνταλος, “πυροσβεστικός” ο ρόλος του Ίβιτς...
Ο Ιταλός τεχνικός ήταν εκτός εαυτού με τον τρόπο που πήγε η ομάδα του να χάσει δικό της παιχνίδι στη Ριζούπολη και τα... έψαλε στους παίκτες του μετά το κυριακάτικο ματς, με το κλίμα στους “κιτρινόμαυρους” να θυμίζει καζάνι που βράζει, όπως σημειώνει η “Live Sport”. 



“Είστε σοβαροί; Έχετε καταλάβει ότι πήγαμε να χάσουμε δικό μας παιχνίδι; Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό πουθενά ξανά! Ξυπνήστε! Συνέλθετε!”, ήταν κάποιες από τις ατάκες του Καρέρα. 

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Νέλσον Ολιβέιρα, λέγοντας: “Δεν μπορεί να φταίνε ένας-δύο παίκτες όταν συμβαίνει αυτό! Είναι έργο όλης της ομάδας να μη συμβεί ξανά κάτι τέτοιο”. 

Ακολούθως είχε προγραμματιστεί δείπνο της ομάδας στο ξενοδοχείο στην Αττική Οδό, για να δουν όλοι μαζί το Άρης-ΠΑΟΚ, όμως υπήρχε ακόμη μεγάλη ένταση. Τότε λειτούργησε “πυροσβεστικά” ο Ίλια Ίβιτς και μίλησε με τον προπονητή για να ηρεμήσει το κλίμα. Ακόμη ο Μάνταλος ως αρχηγός μίλησε σε όλη την ομάδα και ζήτησε ηρεμία, όπως κι ότι “έχουμε περάσει ένα δύσκολο διάστημα, να συγκεντρωθούμε, να δούμε πώς θα κερδίσουμε την Τετάρτη, έχουμε μεγάλο ντέρμπι. Να ηρεμήσουμε όλοι”. 



Στη συνέχεια πήρε τον λόγο και ο Καρέρα, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την έντασή του στα αποδυτήρια και τόνισε ότι προσπαθεί για το καλό της ομάδας, όπως κι ότι οι εντολές του έχουν αυτόν τον στόχο, ξεκαθαρίζοντας πως: “Δεν έχω προσωπικά με κανέναν σας, είστε όλοι παιδιά μου. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις”. 


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.