Header Ads


Ολιβέιρα: «Υποχρεωτικό να γυαλίζει το μάτι μας κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ολιβέιρα: «Υποχρεωτικό να γυαλίζει το μάτι μας κόντρα στον Ολυμπιακό»


Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο επιθετικός της ΑΕΚ Νέλσον Ολιβέιρα, δίνοντας σύνθημα νίκης.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί σήμερα (16/12) στις 19:30 τον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.και ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στα κανάλια της NOVA για το εν λόγω παιχνίδι, τονίζοντας πως «είναι υποχρεωτικό να γυαλίζει το μάτι των παικτών της Ένωσης κόντρα στον Ολυμπιακό».



Για το πως περιμένει το ματς: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι θέλω να το κερδίσω. Οπως όλοι μέσα στα αποδυτήρια θέλουμε να το κερδίσουμε γιατί αυτό το παιχνίδι δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, είναι η χαρά που θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο. Θέλουμε να δείξουμε για να αντιπροσωπεύσουμε επάξια αυτό που είναι η ΑΕΚ. Προσωπικά θέλω να το κερδίσω».

Για την διάθεση των παικτών και για το αν έχουν την απαιτούμενη ένταση ενόψει του αγώνα: «Αυτό πρέπει να υπάρχει. Οχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι αλλά σε κάθε ματς. Πόσω μάλλον κόντρα στον Ολυμπιακό, το πάθος πρέπει να υπάρχει στο 100% διαφορετικά τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Είναι υποχρεωτικό να "γυαλίζει" το μάτι μας κόντρα σοτν Ολυμπιακό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.