Header Ads


«Τρελαμένος» με Μιτάι ο Χιμένεθ!

«Τρελαμένος» με Μιτάι ο Χιμένεθ!


«Έρωτας» του Μανόλο με Μιτάι - Τον έχει ξεχωρίσει ήδη από τα βίντεο που έχει δει!
Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός παρακολουθεί συνεχώς τα παιχνίδια της «Ένωσης» και έχει ήδη σχηματίσει την καλύτερη γνώμη για τον νεαρό αριστερό μπακ!



Ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει ξανά στην ΑΕΚ και στα Σπάτα θα βρει πολλούς παλιούς γνώριμους και φυσικά καινούργια πρόσωπα. 

Ενας παίκτης που ήθελε παλιά στο παρελθόν ο προπονητής και τελικά θα βρει σε αυτή τη θητεία του στην Ένωση, είναι ο Εμανουέλ Ινσούα. 

Το καλοκαίρι του 2017, όταν ο Χιμένεθ ήταν πάλι προπονητής στην ΑΕΚ, ο Αργεντινός αριστερός μπακ είχε προταθεί στην Ενωση, με τον Χιμένεθ να εγκρίνει την περίπτωσή του. Δεν είχε πει «όχι» ο Χιμένεθ όταν είδε τον Ινσούα σε βίντεο αγωνιζόμενο, ωστόσο τελικά προτιμήθηκε να αποκτηθεί τότε ο Λόπες, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να πάει στον Παναθηναϊκό. 

Τρία χρόνια μετά ο Χιμένεθ θα βρει τον Ινσούα στα Σπάτα… 

Ωστόσο, με τον παίκτη που έχει ξετρελαθεί ο προπονητής είναι ο Μάριο Μιτάι. Ο Χιμένεθ έχει δει σε βίντεο ματς της ΑΕΚ και έχει ενημερωθεί σχετικά με τον 17χρονο αριστερό μπακ. Οι έως τώρα εντυπώσεις του Μανόλο για τον Μιτάι είναι εξαιρετικές. 

Ο τρόπος που ανεβαίνει την πτέρυγα, το ποδοσφαιρικό μυαλό του, η τεχνική του και οι καλές του πάσες είναι αυτά που τον έχουν κερδίσει. Εννοείται ο προπονητής ξεκινώντας τη δουλειά στα Σπάτα θα δει από κοντά τους πάντες και θα κρίνει καλύτερα από κοντά. 

Για την ώρα οι ειδήσεις είναι πως ο Χιμένεθ πριν μερικά χρόνια δεν είχε πει «όχι» στον Ινσούα και τώρα έχει πάθει «έρωτα» με τον Μιτάι.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.