Header Ads


«Έβρεξε» λεφτά στον Παναθηναϊκό πριν την ΑΕΚ!

«Έβρεξε» λεφτά στον Παναθηναϊκό πριν την ΑΕΚ!


Περίεργα...πράγματα στον Παναθηναϊκό λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ - Δείτε τι συνέβη!
Για όσους γνωρίζουν καλά την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, ένα παιχνίδι δεν παίζεται ποτέ μόνο στα 90’ που είναι η διάρκεια του.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η στήλη "Insider" στο enwsi.gr:

Ο Insider αποκαλύπτει πώς λίγες ώρες πριν το ντέρμπι ξαφνικά έπεσαν χρήματα και εξοφλήθηκαν άπαντες στον Παναθηναϊκό, ενώ υπήρξαν και ψυχολογικές «ντόπες».
 
Για όσους γνωρίζουν καλά την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, ένα παιχνίδι δεν παίζεται ποτέ μόνο στα 90’ που είναι η διάρκεια του.
 
Υπάρχει πολλή «δουλειά» πριν, ώστε τα πράγματα να έχουν δρομολογηθεί, να έχουν πάρει το δρόμο τους, πριν παραταχθούν οι παίκτες στη σέντρα του γηπέδου. Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό, ασφαλείς πληροφορίες μεταφέρουν πως υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο πράσινο στρατόπεδο και συμβαίνουν περίεργα πράγματα, τα οποία προκαλούν πολλά ερωτηματικά.

Πρώτο δεδομένο που προκύπτει από πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, είναι πως τις τελευταίες ώρες ξαφνικά έπεσε πολύ χρήμα στον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος έριξε χρήμα στην ομάδα και τακτοποιήθηκαν εκκρεμότητες προς παίκτες και υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού επιτελείου, σε μία κίνηση που ξένισε ακόμα και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Ο Αλαφούζος δεν είναι κάποιος παράγοντας που δεν έχει βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό – όπως συνέβαινε με άλλους κατά το παρελθόν – αλλά αναμφίβολα γέννα πολλά ερωτηματικά αυτή η κίνηση που αποτελεί ένα είδος πριμ, ένα είδος έξτρα κινήτρου, πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ειδικά μάλιστα, αν συνδυαστεί με τις πληροφορίες που επίσης έφτασαν στα αυτιά μου, περί δημιουργίας κλίματος εν όψει αυτού του παιχνιδιού.

Οπως μετέφεραν όσοι γνωρίζουν, υπήρξαν πολλές κινήσεις — προφανώς εις γνώση του Αλαφούζου – προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι με πολύ μεγαλύτερη αποφασιστικότητα σε σχέση με άλλα μεγάλα ματς του πρόσφατου παρελθόντος. Το κλίμα στο Κορωπί δεν έχει καμία σχέση πχ με όσα συνέβαιναν, πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ο Παναθηναϊκός πήγε να αντιμετωπίσει στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό. Εκεί, μολονότι ο Ολυμπιακός είχε πάρα πολλές ελλείψεις και δεδομένα θα πήγαινε με συντηρητικά σχήματα ενόψει και του ευρωπαϊκού αγώνα που ακολουθούσε, ο Παναθηναϊκός πήγε επί της ουσίας στο Φάληρο μόνο για να πάρει μία τιμητική ήττα.

Φάνηκε από κάθε κίνηση και πρώτιστα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, πως δεν πίστευε στη νίκη. Δεν ήταν παθιασμένος γι’ αυτό το παιχνίδι και βρέθηκε απλά στο γήπεδο, απλά για να μην υποστεί μία βαριά ήττα και μπλέξει περισσότερο. Τώρα όμως, υπάρχει μεγάλη προσπάθεια να «ψηθεί» όλη η ομάδα, πώς μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Δεν είναι αθέμιτο αυτό από μόνο του. Αλλά αν συνδυάσεις, ότι ξαφνικά…έβρεξε λεφτά και από την άλλη υπάρχει μέγα πάθος για νίκη από μία ομάδα που έχει πετύχει όλες κι όλες τρεις στο πρωτάθλημα και νίκησε με τα χίλια ζόρια τον ουραγό Παναιτωλικό, φαίνεται πως συμβαίνει κάτι αξιοπερίεργο στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.