Header Ads


«Μέσα» Νεντελτσεάρου, Ανσαριφάρντ για Ολυμπιακό!

«Μέσα» Νεντελτσεάρου, Ανσαριφάρντ για Ολυμπιακό!


Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου τέθηκε στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (16/12, 19:30), ο τραυματισμός του Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ αντίθετα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος.


Η ΑΕΚ, ύστερα από την επεισοδιακή νίκη με 4-3 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, στρέφει την προσοχή της στο επικείμενο εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Tο θετικό για τον Μάσιμο Καρέρα είναι πως ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός από τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το χθεσινό ματς, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αντίθετα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να παίξει ελεύθερα, καθώς προστατεύει τον ώμο του που πονάει ακόμα κυρίως στις διεκδικήσεις. Γι' αυτό το λόγο, φαντάζει δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.