Header Ads


Τάνκοβιτς: «Δεν έχω ξαναδεί την ευκαιρία που έχασα με τον Ολυμπιακό»

Τάνκοβιτς: «Δεν έχω ξαναδεί την ευκαιρία που έχασα με τον Ολυμπιακό»


Καμία διάθεση να σταθεί στη μεγάλη ευκαιρία με τον Ολυμπιακό, ούτε να επικαλεστεί τη δικαιολογία ότι το κακό τερέν του στέρησε πιθανότατα ένα καθοριστικό γκολ, δεν έδειξε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.


Πίσω του αφήνει τη σκέψη ότι θα μπορούσε να γίνει ήρωας στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Μιλώντας στη NOVA, ο Σουηδός αναφέρθηκε αρχικά στο ντέρμπι, λέγοντας:

«Ήταν φθηνό το γκολ που δεχθήκαμε. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με την ευκαιρία μου στα τελευταία λεπτά».

Ερωτώμενος λοιπόν αν έχει ξαναδεί τη συγκεκριμένη φάση, δεν έδειξε διατεθειμένος να μείνει σ’ αυτή, αλλά ούτε και να επικαλεστεί την υπαρκτή δικαιολογία του κακού τερέν, τονίζοντας:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει ξανά το ριπλέι από την ευκαιρία που έχασα. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Από εδώ και πέρα θα έχω στο μυαλό μου αυτόν τον παράγοντα πριν εκτελέσω».

Εξάλλου ο Τάνκοβιτς εξέφρασε την άποψη ότι τα όσα προηγήθηκαν του ντέρμπι βοήθησαν στο να παρουσιαστεί βελτιωμένη η ομάδα, λέγοντας:

«Η ατμόσφαιρα που υπήρχε στα αποδυτήρια λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για να μας δώσει ώθηση. Θα πρέπει να αποτελέσει αφετηρία αυτό το παιχνίδι για να έχουμε το πνεύμα της μαχητικότητας μέσα στο γήπεδο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.