Header Ads


Μένει ελεύθερος ο Βράνιες από την Άντερλεχτ!

Μένει ελεύθερος ο Βράνιες από την Άντερλεχτ!


Με έναν όρο μένει ελεύθερος ο Βράνεις - Τι θα κάνει η ΑΕΚ;
Η περιπέτεια του Ογκνιεν Βράνιες στις Βρυξέλλες τελειώνει σύντομα. Σε λίγες μέρες η Αντερλεχτ αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο. 


Ο Βόσνιος σε λίγες μέρες αναμένεται να φύγει από το Βέλγιο.

Η περιπέτεια του Ογκνιεν Βράνιες στις Βρυξέλλες τελειώνει σύντομα. Σε λίγες μέρες η Αντερλεχτ αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο. Με έναν όρο:
 
Να βρεθεί ομάδα που να καλύψει το συμβόλαιο του (1,2 εκατομμύρια ευρώ μεικτά). Η αρχική ιδέα είναι να τον πουλήσει ή να τον δανείσει έναντι ποσού. Αυτή μάλλον εγκαταλείπεται άδοξα.

Ο Βόσνιος δεν παίζει. Είναι μονίμως εκτός αποστολής. Ο Κομπανί τον άφησε έξω κι από το ματς με την Σαρλερουά όπου οι «μωβ» των Βρυξελλών έχασαν με 1-0.

H συμμετοχή του στη συντριβή με 3-0 από τη Μπριζ στις 30 του περασμένου Οκτώβρη ήταν καταστροφική και η τελευταία του με την Αντερλεχτ.

Που θα παίζει ο Βράνιες από αρχές Γενάρη; Καλή ερώτηση. Ο ίδιος θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ. Θέλει και τα λεφτά του από την Αντερλεχτ.

Η βέλγικη ομάδα όμως θέλει να γλυτώσει το συμβόλαιό του. Ποιος θα το καλύψει δίχως να δώσει ούτε ευρώ η ομάδα της βέλγικης πρωτεύουσας;
 
Ποιος θα κάνει πίσω; Θα βρεθεί ομάδα να του δώσει το ίδιο συμβόλαιο. Δύσκολο. Η Αντερλεχτ πάντως δεν υπολογίζει άλλο σε αυτόν και έχει βάλει «Χ» στα χρήματα που του δίνει ώστε να μειώσει το μπάτζετ της. Ο Βόσνιος διεθνής μετράει αντίστροφα. Κάτι περιμένει. Ολοι περιμένουν. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε τη νέα του ομάδα…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.