Header Ads


Η «Χριστουγεννιάτικη» παράδοση του Λιβάγια!

Η «Χριστουγεννιάτικη» παράδοση του Λιβάγια!


Τι έλεγαν οι συμπαίκτες του στα Σπάτα - Κάθε χρόνο...τα ίδια κάθε Χριστούγεννα!
Ο Μάρκο Λιβάγια είναι σίγουρα από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά και από τους πιο ιδιαίτερους χαρακτήρες στην ομάδα. 


Ο Κροάτης έχει κάνει παράδοση να μην εμφανίζεται στην ώρα του μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και το ίδιο συνέβη και φέτος.

Στην… Χριστουγεννιάτικη παράδοση που έχει καθιερώσει ο Κροάτης φορ, αναφέρεται η Live Sport που αποκαλύπτει τι έλεγαν οι συμπαίκτες του Λιβάγια στα Σπάτα.

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει:

«Ο Λιβάγια για ακόμα μία φορά δεν γύρισε στα Σπάτα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όλως τυχαίως πάντα κάτι του συμβαίνει. Η ΑΕΚ τον χαρακτήρισε δικαιολογημένα απόντα επειδή -όπως λένε- είχε… ενημερώσει.

Δεν το πίστεψαν όλοι, αλλά… δεν έχει και τόση σημασία. Ακόμα και συμπαίκτες του, πάντως, έκαναν πλάκα στα Σπάτα. Κάποιοι μάλιστα έλεγαν ότι έδινε απόδοση 1,05 το ενδεχόμενο να μην είναι «παρών» την Κυριακή στο ντέρμπι. Κάποιοι υποστήριζαν, δε, ότι ήξεραν πως τα αεροπορικά εισιτήρια τα είχε εξαρχής βγάλει για τη Δευτέρα! Τελικά όλα αυτά αποδείχθηκαν κακοήθειες…».

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού λήγει τον Ιούνιο του 2021 και δεν έχει κριθεί αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ ή όχι. Ίσως, ο Ιανουάριος να φέρει εξελίξεις αφού έχουν ακουστεί αρκετές ομάδες που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν. Ίσως, στην Ένωση να το σκεφτούν σοβαρά, αν ο παίκτης τελικά δεν ανανεώσει, για να μην τον χάσουν χωρίς να βγάλουν κάτι από μια μεταγραφή του.

Ξέρουν, βέβαια, στην ΑΕΚ ότι το ποσό δεν θα αντιστοιχεί στην αξία του, αλλά από το τίποτα… Να σημειώσουμε ότι στο Transfermarkt η αξία του Λιβάγια υπολογίζεται στα 4,5  εκατομμύρια ευρώ. Φέτος, ο Κροάτης επιθετικός έχει αγωνιστεί 18 φορές με τη φανέλα της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει σκοράρει τέσσερις φορές.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.