Header Ads


Σιμόες: «Χρωστάμε μια απάντηση στον κόσμο της ΑΕΚ»

Σιμόες: «Χρωστάμε μια απάντηση στον κόσμο της ΑΕΚ»


Όσα είπε ο Αντρέ Σιμόες για το ματς με την Μπράγκα!


Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού (19:55) αγώνα με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του χρωστούν μια απάντηση έπειτα από τη βαριά ήττα με τη Ζόρια και θέλουν να την δώσουν αύριο με την Μπράγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέ Σιμόες:

Αν η ομάδα χρωστάει κάτι στον… εαυτό της, μετά το ματς με τη Ζόρια;

«Νιώθουμε ότι αφήσαμε μία κακή εικόνα στο παιχνίδι με τη Ζόρια. Βέβαια υπάρχουν παιχνίδια, πως μετά από μία αποβολή, δεν πάει τίποτα καλά. Νιώθουμε ότι χρωστάμε μία απάντηση στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας και θέλουμε να την δώσουμε κόντρα στην Μπράγκα. Πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα».

Ποιο πνευματικό στοιχείο θα επέλεγε από τη σεζόν που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα για να βγάλει τώρα;

«Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τις απαιτήσεις της. Παρότι είχαμε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θυμάμαι όταν το κατακτήσαμε, είχαμε έναν αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου είχαμε κι εκεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα και δεχθήκαμε πολλές κριτικές. Ισως αυτό είναι το στοιχείο: πρέπει να δώσεις αμέσως μία καλή απάντηση κι αυτό θέλουμε να δώσουμε με την Μπράγκα. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τη σεβόμαστε. Θα μπούμε όμως με στόχο να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να κερδίσουμε».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.