Header Ads


Καρέρα: «Να ανταποδώσουμε την αγάπη κόσμου και Μελισσανίδη»

Καρέρα: «Να ανταποδώσουμε την αγάπη κόσμου και Μελισσανίδη»


Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το αυριανό (10/12) ματς της ΑΕΚ με τη Λέστερ, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να βγάλουν... οργή στον αγωνιστικό χώρο του King Powe Stadium.


«Να δώσουμε τα πάντα και να ιδρώσουμε τη φανέλα που φοράμε», είναι το μήνυμα του Μάσιμο Καρέρα για την αυριανή (10/12) εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λέστερ.

Η Ένωση ολοκληρώνει αύριο το ταξίδι της στο εφετινό Europa League, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει στη συνέντευξη τύπου πως θα πρέπει να ανταποδώσουν την αγάπη του κόσμου και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πώς πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη;

«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δείξουμε μέσα στο γήπεδο, όσα πρέπει να αποδείξουμε. Πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη που έχουμε πάρει από τον κόσμο και τον κ. Μελισσανίδη. Πρέπει να δείξουμε δύναμη. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Πρεπει να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Αν η κατάσταση που επικρατεί μπορεί να επηρεάσει την ομάδα και πώς την έχει εισπράξει ο ίδιος, αλλά και η ομάδα;

«Αυτό που συνέβη το τελευταίο 24ώρο πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε, να αναρωτηθούμε και να δούμε ως κάτι θετικό. Να το δούμε ως «οργή» και να τη μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο. Να δείξουμε τι ομάδα είμαστε. Ότι δεν είμαστε αυτό που δείξαμε στα τελευταία παιχνίδι. Δεν πρέπει να σκεφτούμε το παρελθόν. Το αφήνουμε πίσω. Ξεκινάμε από το μηδέν. Να δώσουμε τα πάντα και να ιδρώσουμε τη φανέλα που φοράμε».

Μέσα από την ανάλυση που έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια αν έχει εντωπίσει γιατί υπάρχει αυτή η καθίζηση κι αν μπορεί να υπάρξει αλλαγή της εικόνας της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια;

«Θεωρώ ότι στα δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια κάναμε πολλά λάθη. Ατομικά λάθη. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Με τον Παναθηναϊκό μπήκαμε λάθος. Παίζαμε ένα ντέρμπι και στα ντέρμπι δεν έχει τόση σημασία ο βαθμολογικός πίνακας, αλλά το πάθος. Δεν ειχαμε αρκετή μαχητικότητα για να κερδίσουμε. Αυτό είπα στους παίκτες. Αυτό τους έδειξα στην ανάλυση. Αυριο πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Αν σκέφτεται προσθήκη στο επιτελείο του κι αν ναι σε ποια θέση;

«Δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή ειμαι καλά. Το επιτελείο δουλεύει σωστά. Δεν χρειάζομαι κάτι». Το θέμα νέας προσθήκης στο τιμ, συζητήθηκε πάντως μεταξύ του Καρέρα και του Μελισσανίδη. Για κάποιο λόγο ωστόσο δεν αναμένεται να γίνει κάτι άμεσα και θα πορευτεί ως έχει, εξ ου και ο προπονητής το υποβίβασε στη συνέντευξη Τύπου. Δεν αποκλείεται όμως αργότερα να έχουμε εξέλιξη σε αυτό το θέμα.»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.