Header Ads


Το νέο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ στην επιστροφή Μανόλο!

Το νέο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ στην επιστροφή Μανόλο!


«Κλείδωσαν» και οι βοηθοί του Μανόλο Χιμένεθ στην επιστροφή του στην ΑΕΚ - Δείτε ποιοι έρχονται μαζί του!
Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τον πάγκο της, με τον Ισπανό ν' αναμένεται ν' αντικαταστήσει τον Μάσιμο Καρέρα που αποχώρησε από την Ένωση!



Στην τέταρτη παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, θα έχει ως βοηθό τον Χεσούς Καλντερόν (αριστερά) που είχε έρθει μαζί του και το 2010 και το 2017. 

Αρκετοί άνθρωποι θεωρούν πως ο Καλντερόν είναι καταλυτικός παράγοντας για την ισορροπημένη λειτουργία και του ίδιου του Χιμένεθ, που είναι γνωστό πως δεν είναι και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος στον χώρο του ποδοσφαίρου.




Έχει διατελέσει βοηθός του Χιμένεθ στη Sevilla Atletico (Β’ ομάδα της Σεβίλης) αλλά και αντικαταστάτης του σε αυτή όταν ο Χιμένεθ ανέλαβε την πρώτη ομάδα, ενώ αργότερα διετέλεσε συνεργάτης του στην πρώτη ομάδα της Σεβίλης, στην ΑΕΚ, στη Ρεάλ Σαραγόσα και στην Αλ Ραγιάν.

Μαζί τους φυσικά κι αυτός που θεωρείται το πιο δυνατό όπλο στο τιμ του Χιμένεθ, ο γυμναστής Σέμπα Μπασκόν (δεξιά).

Είναι γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου του 1992 στη Σεβίλη και έχει αποφοιτήσει από τη Γυμναστική Ακαδημία του Πανεπιστημίου της πόλης, ενώ έχει μάστερ στη φυσική προετοιμασία και στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων στο ποδόσφαιρο. Έχει εργαστεί στην ολλανδική Φίτεσε, στα θερινά καμπ της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ, στις Ακαδημίες της Σεβίλης και φυσικά στην ΑΕΚ.

Στο τιμ θα παραμείνουν και οι Παναγιωτάρας, Μιχαηλίδης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.