Header Ads


Big Brother: Τι πραγματικά έκαναν κάτω από τα σεντόνια Δανέζη και Κεχαγιάς;

Big Brother: Τι πραγματικά έκαναν κάτω από τα σεντόνια Δανέζη και Κεχαγιάς;


Άφωνη η Κατερίνα Καινούριου - Τι αποκάλυψε η Σοφία Δανέζη!
Άκρως αποκαλυπτική ήταν, στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή του OPEN “Ευτυχείτε”, η Σοφία Δανέζη για το τι έκανε τελικά κάτω από τα σεντόνια με τον Δημήτρη Κεχαγιά. 



"Βρισκόμουν σε ένα σπίτι όπου ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστευόμουν ήταν ο Δημήτρης, κανένας άλλος. Ήξερα ότι μπορούσα να του εμπιστευτώ τα πάντα, ήξερα πως ό,τι και να του έλεγα θα έμενε μεταξύ μας. Με τον Δημήτρη έχουμε πει πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να δείτε. Κάτω από τα σεντόνια μιλούσαμε, δεν είχαμε μικρόφωνο. Βγάζαμε τα μικρόφωνα και κρυβόμασταν για να μην μας δουν οι κάμερες. Τώρα που έχω φύγει από το παιχνίδι μπορώ να το πω", αποκάλυψε ο Σοφία.



Συνεχίζοντας μίλησε για την νικήτρια του ριάλιτι, την Άννα-Μαρία. "Θεωρώ ότι ο κόσμος είδε την αλήθεια μου, είδε ότι δεν προσποιήθηκα ποτέ. Είδε ότι ήμουν αυθεντική και πως δεν έπαιζα κανέναν απολύτως ρόλο. Δεν πέρασα καλά 3μιση μήνες με την Άννα Μαρία. Όσο για το περιστατικό που με είδτε να βγαίνω εκτός εαυτού, για να φτάσει εκεί πέρα ένας άνθρωπος σημαίνει ότι κατέπινε πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να δω το απόσπασμα γατί με λυπάμαι. Δεν πέρασα καλά μαζί της".

Δείτε το απόσπασμα:




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.