Header Ads


Τελικός Big Brother: Πάμε για ανατροπή; Άλλαξαν οι αποδόσεις για το νικητή! (pics)

Τελικός Big Brother: Πάμε για ανατροπή; Άλλαξαν οι αποδόσεις για το νικητή! (pics)


Ποιος παίκτης μπαίνει… σφήνα και διεκδικεί την πρώτη θέση!
Λίγες ώρες έμειναν για τον τελικό του φετινού Big Brother με πέντε παίκτες να διεκδικούν την πρώτη θέση και τα 100.000 ευρώ!



Το Big Brother επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από 9 χρόνια και έπειτα από ένα… μαραθώνιο που κράτησε 112 μέρες, ο 6ος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης τελειώνει απόψε.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (17/12) είδαμε τους παίκτες συγκινημένους σε διάφορες στιγμές και να παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι στο σπίτι του Big Brother.

Ακόμα μία στιγμή που ξεχώρισε στο χθεσινό (17/12) επεισόδιο, ήταν η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας στον Δημήτρη Πυργίδη. Η 36χρονη κλήθηκε να γράψει κι εκείνη με τη σειρά της τα δυο γράμματα που της είχε ζητήσει ο «Μεγάλος Αδερφός».

Η παίκτρια ζήτησε όμως να μην τα γράψει, καθώς ήθελε να μιλήσει με τους παίκτες και όχι να τους στενοχωρήσει με κάτι που ενδεχομένως θα αναφερόταν στο γράμμα.

Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά είδαμε την Άννα Μαρία να εξομολογείται όλα όσα νιώθει στον Δημήτρη Πυργίδη και να του λέει πόσο θα της λείψει.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Σοφία, Άννα Μαρία, Ζακ, Δημήτρης και Γρηγόρης, έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού, που θα μπορεί να ψηφίζει μέχρι και τη στιγμή όπου ο Χάρης Βαρθακούρης θα ανακοινώσει στο live πως έκλεισαν οι γραμμές.

Ποιο είναι όμως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη; Οι αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, δείχνουν ξεκάθαρα την Άννα Μαρία! Οι αποδόσεις όμως άλλαξαν και συγκεκριμένη αυτή της Σοφίας Δανέζη για νικήτρια. Την Πέμπτη (17/12) οι αποδόσεις στην εν λόγω στοιχηματική εταιρεία, έδιναν ξεκάθαρο φαβορί την Άννα Μαρία, με δεύτερη τη Σοφία και τρίτο τον Δημήτρη.


Σήμερα όμως βλέπουμε, πως η απόδοση της τραγουδίστριας «έπεσε» από το 4.00 στο 3.50, κάτι που σημαίνει πως αρκετός κόσμος ποντάρει πάνω της και μένει να δούμε αν αυτό θα φανεί και στην κανονική ροή του παιχνιδιού.


Να υπενθυμίσουμε πως οι αποδόσεις βγήκαν… αληθινές και στην περίπτωση του τελικού του GNTM, καθώς ξεκάθαρο φαβορί ήταν ο Ηρακλής, με δεύτερη στις αποδόσεις να είναι η Παρασκευή και τρίτος ο Ανδρέας, ακριβώς όπως βγήκαν τα αποτελέσματα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.