Header Ads


Νέα δεξαμενόπλοια για την Aegean Shipping!

Νέα δεξαμενόπλοια για την Aegean Shipping!


Θωρακίζεται η εταιρία «Aegean Shipping» με νέα δεξαμενόπλοια υψηλών προδιαγραφών και φιλικά προς το περιβάλλον. Το μήνυμα του Γ. Μελισσανίδη.



«Η διεύθυνση της Aegean Shipping με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι στις 24 Δεκεμβρίου 2020 άσκησε την επιλογή της για την απόκτηση του 3ου πλοίου σε συνέχεια της συμφωνίας με την COSCO Heavy Industry (Yangzhou) Co. Ltd. για την κατασκευή δύο (2) συν ένα (1) δεξαμενόπλοιων AFRAMAX από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Επιπλέον υπέγραψε επιστολή προθέσεως για την κατασκευή ενός ακόμη πλοίου, το τέταρτο στην σειρά. Με την πρόσθεση αυτών των τεσσάρων πλοίων στον στόλο της AEGEAN, ο συνολικός αριθμός των νέων κατασκευών σε συνεργασία με τα ναυπηγία της Cosco τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανέρχεται σε δώδεκα.


Σήμερα ολόκληρος ο στόλος της Aegean Shipping αποτελείται απο νεόκτιστα πλοία. Όλα τα πλοία της Aegean Shipping και ειδικά οι νέες αγορές είναι κατασκευασμένα και πιστοποιημένα να πληρούν τις υψηλότερες, φιλικές προς το περιβάλλον, προδιαγραφές ενισχύοντας τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Με την παραλαβή των τεσσάρων νέων πλοίων ο μέσος όρος ηληκίας του στόλου της AEGEAN θα είναι 2,9 ετη. Ο κύριος Γ. Μελισσανίδης δήλωσε ότι είναι περήφανος για την οικογένεια της Aegean που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την υλοποίηση του οράματος του πλοιοκτήτη», αναφέρει το δελτίου τύπου της εταιρίας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.