Header Ads


«Κωνσταντίνου και Ελένης»: 8 ηθοποιοί έχουν φύγει από τη ζωή!

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: 8 ηθοποιοί έχουν φύγει από τη ζωή!


«Κωνσταντίνου και Ελένης»: 8 αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς που έχουν φύγει από τη ζωή
Πρόκειται για ηθοποιούς, οι οποίοι είχαν παίξει στη γνωστή τηλεοπτική σειρά του «ANT1». Οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί δεν βρίσκονται πια στη ζωή, όμως, στη σειρά είχαν κάνει θραύση, με τους ρόλους τους. Παρόλο, που διαρκούσαν για πολύ λίγα επεισόδια της σειράς. 


Αναλυτικότερα:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ακολουθούν οκτώ ηθοποιοί από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά, οι οποίοι έχουν «φύγει» από τη ζωή

– Απόστολος Σουγκλάκος: Χαρακτήρας: Ο χασάπης Μητσάρας. Επεισόδιο: Η Βεντέτα. Ο Απόστολος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 56 ετών. Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στη Ρόδο και έμεινε σε κώμα στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες. Πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

– Χρήστος Ευθυμίου: Χαρακτήρας: Νικηφόρος Κατακουζηνός. Επεισόδιο: Ο Τελευταίος Άνθρωπος που είδε το Θείο. Έφυγε ανήμερα της γιορτής του το 2008 από ανακοπή καρδιάς, ενώ έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 54 ετών.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Κι άλλοι ηθοποιοί από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά, οι οποίοι έχουν «φύγει» από τη ζωή

– Άρτο Απαρτιάν: Χαρακτήρας: Νάσος Κούρκουλος (Ζέπελης). Επεισόδιο: Για την Καρδιά της Ωραίας Ελένης. Το φινάλε γράφτηκε το 2010. Αιτία, το πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε έμφραγμα.

– Ανδρέας Ντούζος: Χαρακτήρας: Άγγελος Κατακουζηνός. Επεισόδιο: Με τη Θεία δεν είναι Αμαρτία. Πέθανε το 2013, ύστερα από επταετή μάχη με το Αλτσχάιμερ. Τους τελευταίους μήνες της ζωής του βρισκόταν στην εντατική λόγω ατυχήματος που είχε.


– Σωτήρης Βάγιας: Χαρακτήρας: Σκηνοθέτης Γιάννης Μαυρέας. Επεισόδια: Η Φάρμα των Ζώων & Ένα Αστέρι Γεννιέται. Το τέλος γράφτηκε το 2014. Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.


Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι υπόλοιποι ηθοποιοί από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά, οι οποίοι έχουν «φύγει» από τη ζωή

– Έφη Τσαμποδήμου: Χαρακτήρας: Ξένια, παλιά συμμαθήτρια της Ελένης. Επεισόδιο: Όταν Πηγαίναμε Μαζί Σχολείο. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2015. Στη δημοσιότητα δε δόθηκαν λεπτομέρειες για τον θάνατό της.


– Γιώργος Βελέντζας: Χαρακτήρας: Μιχάλης, ο Γερο-Μανταρινάκης. Επεισόδιο: Οι Γερμανοί Ξαναξανάρχονται. Έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2015. Ήταν 87 ετών.

– Ντόρα Σιμοπούλου: Χαρακτήρας: Μαρία Φουρτουνάκη, μητέρα του Λάκη. Επεισόδιο: Η Βεντέτα. Πέθανε το 2016, στα 75 της χρόνια.


ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.